Akvaryum Matx kasa önerisi

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,575
Siyah olması lazım, elimde Asus A21 Plus var 2 yıl garantili sıfırdan farksız onu satıp içinde fanı olan ve akvaryum tarzda bir kasa almam istiyorum, PSU'm hali hazırda var olmasına gerek yok. Çokta absürt pahalı olmasın ama küçük bir şey olsun istiyorum öneri yapanlara teşekkür şimdiden.

Lian li o11 Dynamic mini v2 flow parasını en çok hakeden bu

Hocam belirtmeyi unuttum PSU yanda olsa eğer çok iyi olur bunlar çok uzun gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lian li o11 Dynamic mini v2 flow parasını en çok hakeden bu
Hocam çok pahalı değil mi, tarzını en sevdiğim o oldu ancak fan bile yok fan aksak 6 bilemedin 7k kasa için fazla benim için. Muadili yok mu acaba bildiğiniz?

Hocam çok pahalı değil mi, tarzını en sevdiğim o oldu ancak fan bile yok fan aksak 6 bilemedin 7k kasa için fazla benim için. Muadili yok mu acaba bildiğiniz?
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...iyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html 5 tane fanı var 5.500 lira flow olanı almalısın. Revers blade fanlar.

Ekler

• 35980.webp
    35980.webp
    576.2 KB · Hit: 6

Buna ATX anakartta uyuyor sadece mATX mi uysun dedin orayı tam anlamadım.

Arkadaşa Aerocool P300C aldık, daha 2 gün önce kurdum. Fanlar biraz gürültülü ama fiyatına göre güzel bence, ekstra olarak alt tarafa 3 adet Thermalright fan taktım.

2.800'e almıştık fiyatı biraz artmış ama.

Ekler

• 1777209183087.webp
    1777209183087.webp
    84.3 KB · Hit: 1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,800
Üyeler
192,803
Son üye