Wraith Teknik Destek

Ben de VGN F1 Pro kullanıyordum. Aldıktan 1 sene sonra sol click saçmalamaya başladı, basılı tutmuyor. Teknik desteğe yazdım, klasik video isteği… 30 dakika uğraştım farenin basmadığını kanıtlayacağım diye.

Neyse hallettiler ama 5-6 ay sonra bu sefer scroll (tekerlek) kafasına göre basmamaya başladı. Tekrar yazdım, yine video at dediler. Bu sefer uğraşmadım açıkçası, saldım. Şu an öyle kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Eskiden Gamepower kötülerdik değerini bilememişiz.
Olumsuz dönüş yaparlarsa THH başvurun.
En azından garantisi iyiydi rampage de aynı şekilde 2 senelik kulaklığın pedleri soyulmuştu ücret ödemeden direkt yenisini gönderdiler ürünlerinin arkasındaydılar en azından.

Ben de VGN F1 Pro kullanıyordum. Aldıktan 1 sene sonra sol click saçmalamaya başladı, basılı tutmuyor. Teknik desteğe yazdım, klasik video isteği… 30 dakika uğraştım farenin basmadığını kanıtlayacağım diye.

Neyse hallettiler ama 5-6 ay sonra bu sefer scroll (tekerlek) kafasına göre basmamaya başladı. Tekrar yazdım, yine video at dediler. Bu sefer uğraşmadım açıkçası, saldım. Şu an öyle kullanıyorum.
evet ya video kısmı çok komik oluyor çekmesi insan kendini strese sokuyor ama katkısıda oldu arkadaşımın klavyesi vaktinde bozuldu aynı şekilde video sayesinde gönderilmmeden çözüldü

Mouse pad yıkıyor musun?

Eskiden böyle markalar banlanirdi.
Onerilmesi bile yasaklanirdi ve ceza verilirdi. Hala cayır cayır onerilmesine neden forum yetkilileri göz yumuyor acaba? Bu kaçıncı şikayet ve rezalet.

Şuan tekel durumunda oldukları için bu kadar rahat takılıyorlar, 14 gün koşulsuz iade hakkını dahi kendi kafalarına göre düzenleyen bir firmadan para verip, kendi param ile rezil olmak istemezdim açıkçası, geçmiş olsun, umarım hakkınızı ararsınız ve alırsınız

Şuan tekel durumunda oldukları için bu kadar rahat takılıyorlar, 14 gün koşulsuz iade hakkını dahi kendi kafalarına göre düzenleyen bir firmadan para verip, kendi param ile rezil olmak istemezdim açıkçası, geçmiş olsun, umarım hakkınızı ararsınız ve alırsınız
Evet bur cok model sadece bunlarda var ve yorumlarda nerdeyse hic sikayet olmamasina ragmen forumlarda sikayetler var. Ayrica buyuk e-ticaret platformlarinda satis yapmamalari cok eksi puan benim gozumde ama ona ragmen yine iyi musterileri var. Hep mesafeliyim bu firmaya karsi nedense 2.tercihim hep

Evet bur cok model sadece bunlarda var ve yorumlarda nerdeyse hic sikayet olmamasina ragmen forumlarda sikayetler var. Ayrica buyuk e-ticaret platformlarinda satis yapmamalari cok eksi puan benim gozumde ama ona ragmen yine iyi musterileri var. Hep mesafeliyim bu firmaya karsi nedense 2.tercihim hep
evet hocam valla yorumlar çok şaşırtıyor kimse puan kırmaz mı bi şeyden ya yorumlara pek aldırış etmemek lazım

Direkt thh başvurunuzu yapın. Wraith bu tüketici haklarına karşı politikasının bedelini ödemeli. Ucube bir fanboy kitlesi var.

evet hocam valla yorumlar çok şaşırtıyor kimse puan kırmaz mı bi şeyden ya yorumlara pek aldırış etmemek lazım
Ya yalan demiyorum ama bana supheli geldi sonucta kıl musteri vardir cok begense bile 1yildiz verir yani o yuzden bana supheli geliyor sanki 1 2 3 yildizlari site kabul etmiyor gibi cunku pek denk gelmedim. Trendyol hepsiburada amazonda falan olsa meyer gaming gibi daha cok guven verirdi bana sahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Direkt thh başvurunuzu yapın. Wraith bu tüketici haklarına karşı politikasının bedelini ödemeli. Ucube bir fanboy kitlesi var.
😅😅😅

Mousem ben evde yokken bozuldu çalışmamaya başladı tıklamalarım çalışıyodu fakat hareket etmiyordu teknik servise gönderim sıvı temasından dolayı reddedildi ne yapabilirm herhangi bir sıvı teması yaşanmadı
Wraith öyle hocam yapcak bir şey yok. THH ye verin uğraşın peşini bırakmayın işin. Zaten sadece internetten uğraşacaksınız. Diğer firmalar neden getirmiyor şu ürünleri de insanlar wraith denen rezil heriflere kalıyor anlamam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında bu kansızları adam etmek için örgütlenip yüzlerce kişi devamlı ürün alıp 14 gün içinde iade edecez. Etmeyiz derlerse uğraşıp thh ile sökecez hakkımızı. Böyle böyle mecburen geri adım atacaklar.
Aslında şunu yapıcaz yeminle yoksa bunlar adam olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri