Hocam atx matx bütçe belirtirseniz daha iyi olur.Reisler b850 beyaz anakarta ihtiyacım var içinde wifi 7 ve gen 5 ssd olursa sevinirim yorumlarınızı bekliyorum
asus btf abi yaw![]()
ASROCK X870 Pro RS WIFI 8000MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI ATX Anakart | ITOPYA
ASROCK X870 Pro RS WIFI 8000MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile X870 PRO RS WIFI ITOPYA.COM'dawww.gamer.gen.tr
ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bencede asus btfasus btf abi yaw
www.n11.com
Hocam oda güzel anakart. Back connect istemiyosan alınabilir.hayır abi öyle değil asus btf olduğu için istediğim kasaya uyumlu değil benim aklımda msi mpg edge ti wifi var ama bilmiyom
GİGABYTE X870 AORUS ELİTE WİFİ 7 ICE da bakabilirsin. Tam bütçen nedir bilmiyorum amahayır abi öyle değil asus btf olduğu için istediğim kasaya uyumlu değil benim aklımda msi mpg edge ti wifi var ama bilmiyom
İndirimde B850 Edge bulursan iyi. Onun harici bütçene bağlı X870 Aorus Elite veya Aorus Pro bakabilirsin. Düzgün fiyatlara gelirse B850-A ROG da bakilabilirhayır abi öyle değil asus btf olduğu için istediğim kasaya uyumlu değil benim aklımda msi mpg edge ti wifi var ama bilmiyom