Laptop istersen Mac alman çok işine yarar rander gibi işlerde,arkadaşlar çok acil laptop almam lazım adobe creative cloudu akıcı bir şekilde kullanmam lazım sadece kriter bu premiere ve after effects özelinde bunları kasmadan akıcı kullandırtacak bir sistem 60-70 k bütçem var?
Laptop istersen Mac alman çok işine yarar rander gibi işlerde,
| HP Victus RTX 4070 hocam bu nasıl macbooka göre? |
|---|
bir ara uğraştım ama gerçekten mac en iyisi ben 1 saatte render alıyodum ssd okuma yazma hızından dolayı macte denedim bir dkere aşırı hızlı alıcaksan ram samsung iyi okuma yazması olan almalısın bide o da 10-15k civarı
| HP Victus RTX 4070 bu mu macbook mu hocam |
|---|
işin sadece edit felansa kesinlikle macbook
HP Victus RTX 4070 hocam bu nasıl macbooka göre? Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
HP Victus RTX 4070 bu mu macbook mu hocam
Macbook daha iyi olacaktır.
HP Victus RTX 4070 hocam bu nasıl macbooka göre? Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
HP Victus RTX 4070 bu mu macbook mu hocam
Diğer konuya da yazdığım gibi 75K bandına çıkıp M5 MacBook Pro al. Daha ucuza Air de alınabilir ama profesyonel iş için Pro daha mantıklı.arkadaşlar çok acil laptop almam lazım adobe creative cloudu akıcı bir şekilde kullanmam lazım sadece kriter bu premiere ve after effects özelinde bunları kasmadan akıcı kullandırtacak bir sistem 60-70 k bütçem var?
HOCAM ŞİMDİ BUNU ALSAM 3-5 SENE AKICI KULLANIR MIYIM CREATİVE CLOUDUDiğer konuya da yazdığım gibi 75K bandına çıkıp M5 MacBook Pro al. Daha ucuza Air de alınabilir ama profesyonel iş için Pro daha mantıklı.
HOCAM ŞİMDİ BUNU ALSAM 3-5 SENE AKICI KULLANIR MIYIM CREATİVE CLOUDUMacbook daha iyi olacaktır.
Bende 2021 model M1 versiyonu var hala her işimi görüyor birkaç yıl daha kullanırım, bunun da rahatlıkla 4-5 sene gideceğini düşünüyorum hatta daha fazla da gidebilir beklentiye göre.HOCAM ŞİMDİ BUNU ALSAM 3-5 SENE AKICI KULLANIR MIYIM CREATİVE CLOUDU
![]()
MacBook Pro 14 inc M5 16GB 512GB Uzay Siyahı | PT
Apple Markalı MacBook Pro 14 inc M5 10CPU 10GPU 16GB 512GB Uzay Siyahı MDE04TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor!www.pt.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
HOCAM ŞİMDİ BUNU ALSAM 3-5 SENE AKICI KULLANIR MIYIM CREATİVE CLOUDU
![]()
MacBook Pro 14 inc M5 16GB 512GB Uzay Siyahı | PT
Apple Markalı MacBook Pro 14 inc M5 10CPU 10GPU 16GB 512GB Uzay Siyahı MDE04TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor!www.pt.com.tr
Bende 2021 model M1 versiyonu var hala her işimi görüyor birkaç yıl daha kullanırım, bunun da rahatlıkla 4-5 sene gideceğini düşünüyorum hatta daha fazla da gidebilir beklentiye göre.
Detaylı araştırmanızı yaparak ona göre kesin kararınızı verebilirsiniz internette birçok testi vardır bu cihazların. Ben MacBook’tan genel olarak memnunum hız olarak da kullanım rahatlığı açısından da rahat diye düşünüyorum.hocam ben bunu sana güvenerekten alayım o zaman siteden daha önce yaptın mı alışveriş öğrenci indirimden yararlanmak istiyorum
Site güvenilir hocam rahatça alışveriş yapabilirsin.hocam ben bunu sana güvenerekten alayım o zaman siteden daha önce yaptın mı alışveriş öğrenci indirimden yararlanmak istiyorum
teşekkürler hocam senin görüşün nedir bu cihaz hakkındaSite güvenilir hocam rahatça alışveriş yapabilirsin.
tamam hocam samimiyetine güveniyorum teşekkür ederimDetaylı araştırmanızı yaparak ona göre kesin kararınızı verebilirsiniz internette birçok testi vardır bu cihazların. Ben MacBook’tan genel olarak memnunum hız olarak da kullanım rahatlığı açısından da rahat diye düşünüyorum.
PT den ben alışveriş yapmadım ama güvenilir bir Apple resmi satıcısı diye biliyorum forumda kullananlar vardı, öğrenci birinin adına alınması lazım sadece o şartla indirim yapıyorlar.