🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

Anladım hocam teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ben abim için topluyordum oyun oynayacak ve videolar/yayınları izleyecek sadece. Genel olarak CS2, BF1, Asetto Corsa, Resident Evil serisini gibi oyunlar oynar takılır kendine onun için hayli hayli yeter bence.
Fazlasıyla yeter. Hatta B850 almana bile gerek yok.

Toma bile olsa b850 ye o parayı vermem. 11 üstüne çıkınca radara x870ler giriyor.
rog b850f i 13215 tl ye almıştım vatandan o da kampanyalı fiyatıydı açık açık kazık yemek farklı keyfe ve bütçeye göre seçim yapmak farklı bir şey yoksa örnek olarak 7800x3d gider a620 de kullanırsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...50-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html vatan indirimlerinden de bunu buldum şuanda da asus tuf kullanıyor bunu da alabilirim.
bütçe çok yoksa alınabilir Tuf B650 Plus modelini kullandım arkadaşada yalan olmasın galiba 6500 tl idi Tuf b650 Plus wifi modelini 2nci elden aldım taş gibi anakarttır pişman etmez .

Fazlasıyla yeter. Hatta B850 almana bile gerek yok.
teşekkür ederim hocam ama aldık daha fena da bir anakart değil. Zaten bios ayarlarından memory fast boot, power down mode ve expoyu açarım bir iki boosttan sonra kendine gelir iyi sürelerde açılır bence. Anakartı kafaya çok takıyordum sıktı artık bunu aldım daha, para biriktirip diğer parçaları alacağım artık tekrardan teşekkür ederim.

Geri