🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aşırı büyük indirim aslında Amerika da.Bir adam vardi 1200 dolar tutan ürünleri 200dolara mı ne alıyordu
Evet 7-8 kutu seçme hakkı oluyor. Herkes masanın üzerine dizilen depo ürünlerine çöküyor. Ne çıkarsa bahtına gibi. Sonra barkod okutuyorlar. Ürünün ne olduğunu anlamak için dışından belli olmuyorsa. Youtuneda sürekli video çekiyor çok keyifli. Sonra satıyor adam. Türkiye’de olsa aynısı her tezgahta bir kişi ölür muhtemelen silahlar falan patlar

10 bin TL civarında 2K monitör ihtiyacım var. ASUS ROG Strix XG27ACS depo da 9.780 TL. 2 bin TL kadar indirimi var. Pek alınmaz gibi duruyor.

Bu fiyatlara yakın zamanda neler denk geldi. Beklemeye değer mi ? Ortalama kaç günde bir monitör ekleniyor acaba

10 bin TL civarında 2K monitör ihtiyacım var. ASUS ROG Strix XG27ACS depo da 9.780 TL. 2 bin TL kadar indirimi var. Pek alınmaz gibi duruyor.

Bu fiyatlara yakın zamanda neler denk geldi. Beklemeye değer mi ? Ortalama kaç günde bir monitör ekleniyor acaba
Bekle biraz 7.5kya düşüyor ara sıra. Ben 7.5k iken aldım op ara %20 muhabbeti de vardı 6.7kya geldiydi.

1777210241992.webp

6.5muş

57k'ya iphone 17 256 gb alabildim. Piyasaya göre baya iyi denk geldi

geldigi zaman haber verebilir misiniz nasil bir sey gelecegini merak ediyorum

Cihaz geldi, devir sayısı 7 gözüküyordu fakat telefonda kozmetik veya teknik açıdan en ufak bir kusur yok. Sıfırdan farksız gözüküyor, ekrandaki beyaz kağıdı kaldırınca parmak izi, toz bile yoktu. Jelatininde de toz yoktu, devir nasıl 7 olmuş anlamadım ama cihaz kusursuz.

Cihaz geldi, devir sayısı 7 gözüküyordu fakat telefonda kozmetik veya teknik açıdan en ufak bir kusur yok. Sıfırdan farksız gözüküyor, ekrandaki beyaz kağıdı kaldırınca parmak izi, toz bile yoktu. Jelatininde de toz yoktu, devir nasıl 7 olmuş anlamadım ama cihaz kusursuz.
nasıl becerdin almayı onca botçunun arasından :kekw:

Hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsınız.Kullanmak istemezseniz hemen alabilirim falan :D

hayirli olsun, urun siparis aciklamasinda herhangi bir kusur yaziyor muydu?

nasıl becerdin almayı onca botçunun arasından :kekw:
Hocam bi sabah 6.35 gibi uyanmıştım, bi gözatayım derken denk geldi 😂
hayirli olsun, urun siparis aciklamasinda herhangi bir kusur yaziyor muydu?
Kullanılmış - Mükemmel yazıyodu hocam, mobilddn aldığım için ek bir detay var mıydı hatırlamıyorum. Sipariş özetini ekledim aşağıya.

Teşekkür ederim herkese, daha iyileri sizlerin olsun dostlar.

Ekler

• 1000173268.webp
    1000173268.webp
    26.1 KB · Hit: 122
en kral botçu AHMET Y dir gerisi heyecan :D

Hocam bi sabah 6.35 gibi uyanmıştım, bi gözatayım derken denk geldi 😂

Kullanılmış - Mükemmel yazıyodu hocam, mobilddn aldığım için ek bir detay var mıydı hatırlamıyorum. Sipariş özetini ekledim aşağıya.

Teşekkür ederim herkese, daha iyileri sizlerin olsun dostlar.
Üfff akar ha, hayırlı olsun sevindim İphone'un botçuya değil de foruma gitmesine.

Geri