Hepsiburadadan Alınabilecek Sistem Önerisi?

Alternatif başka varmı hocam veya https://app.hb.biz/OJN8tjSOVQd6 bu sistem hakkında düşünceleriniz neler
Vatansaki PC olmasa önerebilirdim, belki, emin değilim. Şimdi aradaki farklar nedir

Vatandaki sistemde %5-10 daha fazla FPS alırsın. Her ikisinde de tek SSD girişli anakart olduğu için vatandaki 1 TB ile geliyor. 500 GB daha fazla. Bu da 4 bin TL kâr demek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendi düşüncem, vatandaki sistemi alırım, psuyu satarım. Daha iyi PSU alırım. Sonra kullanılan Ramden alıp yoluma bakarım. Vatandaki sistemde PSU pek güven vermiyor.

Vatansaki PC olmasa önerebilirdim, belki, emin değilim. Şimdi aradaki farklar nedir

Vatandaki sistemde %5-10 daha fazla FPS alırsın. Her ikisinde de tek SSD girişli anakart olduğu için vatandaki 1 TB ile geliyor. 500 GB daha fazla. Bu da 4 bin TL kâr demek.

Kendi düşüncem, vatandaki sistemi alırım, psuyu satarım. Daha iyi PSU alırım. Sonra kullanılan Ramden alıp yoluma bakarım. Vatandaki sistemde PSU pek güven vermiyor.
İntel işlemci olması bende önyargı oluşturdu şahsen hocam önbelleği de bira düşük gibi geldi o yüzden öyle söyledim

Ssd 1 tb hocam 500 gb değil attığım sistem https://app.hb.biz/vqbf0QD1ra8k

https://www.idefix.com/gamers-arena...en4-750w-oem-paket-p-19798862#sortId=19798862 bu nasıl hocam

, AMD 7500X3D, PATRIOT VIPER VENOM 16 GB 6000 MHZ CL30, 1 TB KINGSTON GEN4 6000-4000 M2 SSD. SEGOTEP ENDURA PRO PLUS KASA VE PSU 750W. B650M E PRO 7600 MHZ BATTLE AX ANAKART. SEGOTEP KULE TIPI SOGUTUCU ARGB. COLORFUL RTX 5070 BATTLE AX. + WIN11 DS VE TUM AYARLAR YAPILI.

1 TB imiş. Doğru. Güzel

7500x3d ve 5070 uçak gibi bir sistem olur, size lazım olan sistem de tam olarak bu, hem güçlü işlemci hem güçlü ekran kartı

Psuya baktım kötü değil, sistem hiç fena değil
Güzelmiş. Dilersen baştan konu aç tekrar yorumlayalım. 3 sistemden hangisi diye

Son düzenleme:
, AMD 7500X3D, PATRIOT VIPER VENOM 16 GB 6000 MHZ CL30, 1 TB KINGSTON GEN4 6000-4000 M2 SSD. SEGOTEP ENDURA PRO PLUS KASA VE PSU 750W. B650M E PRO 7600 MHZ BATTLE AX ANAKART. SEGOTEP KULE TIPI SOGUTUCU ARGB. COLORFUL RTX 5070 BATTLE AX. + WIN11 DS VE TUM AYARLAR YAPILI.

1 TB imiş. Doğru. Güzel

7500x3d ve 5070 uçak gibi bir sistem olur, size lazım olan sistem de tam olarak bu, hem güçlü işlemci hem güçlü ekran kartı

Psuya baktım kötü değil, sistem hiç fena değil
Güzelmiş. Dilersen baştan konu aç tekrar yorumlayalım. 3 sistemden hangisi diye
Açtım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,929
Son üye