Yardım Msi 5070 İnspire Nasıl ?

Sycl1299

80+
Reaksiyon skoru
14
Msi 5070 inspire almayı düşünüyorum ama kararsızım vatanda şu an 35700 fiyatı var kullanan var mı fan ve sıcaklık değerleri nasıldır? 33-35 arası ikinci el temiz trio alınabiliyor hangisini tercih etmeliyim ?

Msi 5070 inspire almayı düşünüyorum ama kararsızım vatanda şu an 35700 fiyatı var kullanan var mı fan ve sıcaklık değerleri nasıldır? 33-35 arası ikinci el temiz trio alınabiliyor hangisini tercih etmeliyim ?
Güzel kart üzeceğini sanmıyorum.

trio kağıt üstünde daha soğuk ancak uygulamada bir oyuncu için fark yaratmayacak bir durum ben 5070ti inspire kullanıyorum 0 ürün varken 2. el bakmanıza bence hiç gerek yok gayet güzel kart

Msi'ın Asus ProArt serisine özenerek çıkardığı bir model, tasarımı seni aldatmasın öyle aşırı yüksek bir termal performansı yok, piyasada ki ortalama 3 fanlı modellerle benzer performansı veriyor. Cp 2077 de 68 derece görüyordu diye hatırlıyorum, en pik noktası 70 derece desek doğru olur, tam yükte 70 derece gayet iyi bir değer. Serin bir kart ama öyle asus tuf, msi suprim termal performansı bekleme. Örnek olarak Pny'nin yeni çıkardığı slim modelleri de benzer sıcaklıklarda çalışıyor. Fikrimi soracak olursan dual kart istemiyorsan 35'e tercih edilebilir bir model, fiyatı dual kart seviyesine inmiş.

Ventus - inspire - trio sıcaklık bakımından.En sıcak ventus

Teşekkür ederim herkese 70 derece gayet makul seviyede çok inceleme videosu bulamadım 70 dereceler gayet temiz dereceler tercih edeceğim o halde sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,135
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri