Yardım TCL 65c7k mı almalıyım muadil başka TV mi?

Reaksiyon skoru
86
TCL 65c7k/q7c TV almayı düşünüyorum. Yalnız bu fiyatlara çıkmışken acaba muadil başka bir TV mi alsam?
Miniled almayı düşünüyorum. Karasal yayınları izleyen biri değilim. Yabancı dizi film izleyip oyun oynarım.

Son düzenleme:
TCL 65c7k TV almayı düşünüyorum. Yalnız bu fiyatlara çıkmışken acaba muadil başka bir TV mi alsam?
Miniled almayı düşünüyorum. Karasal yayınları izleyen biri değilim. Yabancı dizi film izleyip oyun oynarım.
100K vereceksen Oled alsana direkt ya da MiniLed olacaksa da Samsung gibi markaları tercih et en tepe modelini alırsın zaten o paraya. Çinli markalara kazıklanmak mantıklı değil bence.

100K vereceksen Oled alsana direkt ya da MiniLed olacaksa da Samsung gibi markaları tercih et en tepe modelini alırsın zaten o paraya. Çinli markalara kazıklanmak mantıklı değil bence.
70k dan yukarı çıkasım yok hocam.

Mini led de şu anda en iyi teknoloji tlc de.

C6k almıştım kurulum yaparken izleme fırsatım oldu sonra geri kaldırdım kutusuna çok özelliklerine bakamadım ama görüntü kalitesi hoşuma gitmişti

65q6c modelini düşünmüştüm bende bir ara fakat hiçbir yerde c6k olarak geçen versiyonunu göremedim. Daha sonra qled versiyonlarını gördüm ya tcl 65 qled ya da 75 samsung qled alıcaktım. Samsungtan yana kullandım şansımı 3-4 aydır kullanıyorum memnunum.

65q6c modelini düşünmüştüm bende bir ara fakat hiçbir yerde c6k olarak geçen versiyonunu göremedim. Daha sonra qled versiyonlarını gördüm ya tcl 65 qled ya da 75 samsung qled alıcaktım. Samsungtan yana kullandım şansımı 3-4 aydır kullanıyorum memnunum.
2 versiyonda ekran kaplamaları hariç aynıymış zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

C6k almıştım kurulum yaparken izleme fırsatım oldu sonra geri kaldırdım kutusuna çok özelliklerine bakamadım ama görüntü kalitesi hoşuma gitmişti
ilk başta ben de c6k düşündüm, dimming zones daha fazla olduğu için ve birkaç özelliği kağıt üstünde daha iyi olduğu için c7k/q7c tarafına kaydım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mini led de şu anda en iyi teknoloji tlc de.
4k upscaling tarafında çok iyi olmadığı gibi yorumlar gördüm. Ya övüyorlar ya gömüyorlar ortası yok yorumların. Kafam karıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri