Ajazz AK820 alınır mı?

Erai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Ajazz ak820 tek renk beyaz ışık yellow switch hot swap kablolu oyuncu klavyesi alınır mı fiyat 1500 TL ikinci el olarak alacağım alınalı daha 1 ay olmuş faturası var kullanmamış bile alan kişi sizce bu fiyata değer mi iyi midir? Pro versiyonu değil düz ak820.

Ajazz ak820 tek renk beyaz ışık yellow switch hot swap kablolu oyuncu klavyesi alınır mı fiyat 1500 TL ikinci el olarak alacağım alınalı daha 1 ay olmuş faturası var kullanmamış bile alan kişi sizce bu fiyata değer mi iyi midir? Pro versiyonu değil düz ak820.
hocam düz ak820 bulamadım ben linki varsa atarmısınız

hım sıfır fiyatlarına bakıp yazıcam sana ama ben max ini 1500 tl ye aldım yani bana biraz pahalı geldi daha iyi fırsatlardan bulabilirsin max bütçen ne 1500 mü 1700 filan olur mu?
olur 2000e kadar alabilirim

ozaman ajazz bırakalım Hocan Öğrenciyim biraz indirim yaparmsıınız 1700 filan diyin 1-2 güne alıcam filan diyin indirimi yapıyorlar zaten alıcağınız 2 el ürünleride böyle indirime alırsın

bunu ben gördüm aslında ama şöyle düşündüm bu aula f75 ler alınalı bir yıl oldu galiba kısacası alan kişi bir yıl kullanmış benim alacağım klavye ise daha bir aylık öyle fazla kullanılmış ürün almak istemiyorum sıfır veya sıfıra yakın olması lazım

bunu ben gördüm aslında ama şöyle düşündüm bu aula f75 ler alınalı bir yıl oldu galiba kısacası alan kişi bir yıl kullanmış benim alacağım klavye ise daha bir aylık öyle fazla kullanılmış ürün almak istemiyorum sıfır veya sıfıra yakın olması lazım
tamam sıfır ürünlere bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.letgo.com/item/ajazz-ak...RTuIVlsJCH2ZSpfz_PZDYb8xnIuEMbGeF9ZtMm6lb4SUE böyle bir satıcı buldum 1700 sıfır idda ediyor isterseniz yazabilirsiniz

bu güzelmiş aslında teşekkürler rengi pek hoşuma gitmedi ama
markasını bulamadım hangi ürün ajazz sın bilmiyorum https://www.letgo.com/item/son-fiyat-acil-ajazz-marka-kullanlmams-oyun-klavyesi-iid-1726407149
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AK650 TFT olarak geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,230
Üyeler
193,302
Son üye
enes4856
Geri