ekran kartı 01010
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 620
Sonzaman larda bunların sayısı çuğalıyor zatenUlan ciddiyetsiz çünkü caps açıp tüm AMD konularına AMD bokluyor
Sonzaman larda bunların sayısı çuğalıyor zatenUlan ciddiyetsiz çünkü caps açıp tüm AMD konularına AMD bokluyor
ben bu konuda zaten hak veriyorum adam sinir olmuş gözü dönmüş amd binasına bomba atsa şaşırmam şuan benzer sinirleri sen yaşamadınmı hiçUlan ciddiyetsiz çünkü caps açıp tüm AMD konularına AMD bokluyor
kimsenin konusuna gidip özürlümüsün diye hitap edip caps kapa demiyorum meselaUlan ciddiyetsiz çünkü caps açıp tüm AMD konularına AMD bokluyor
Umursamadığını iddia edip burada bana paragraf dolusu cevap yazman ve 'müdahale ederim' diyerek ahlak bekçiliğine soyunman kendi içinde dev bir çelişki zaten. Kimseyi kırmamak gibi bir derdin falan yok, sadece internette duyar kasarak kendine sahnede bir rol kapmaya çalışıyorsun.şövalye değilim ahlak vericek biriside değilim sadece ben benim, sana acınası demiyorsam seni sevdiğimden değil umursamadığımdandır,kırmamaktandır ama sen gidip birisine acınası haldesin dersen ben orada müdaale ederim işte. diksiyonun daha düzgün olabilir konu sahibinden aşağılamaklada kendini yücelttiğini sanabilirsin tavsiyelerle insanların gözünde bilinçli birisi gibide gözükmeye çalışabilirsin sorun yok alışkınım bu tip insanlara ama rica ediyorum bu tip davranışlarını sokaklardada yap mesela bağıran birini gördüğünde muhakkak yanına git ve acınası haldesin de tamammı
bi kere ucuz perfonmaslıBUNU FORUM VE SOSYAL MECRADAKİ YORUMLARDA ÇOK GÖRDÜM VE ÖNEREN KİŞİLER ÇOĞU NWİDİA KULLANIYOR ADAM KARTIN YAZILIM VE GUNCELLEME SORUNLARINI BİLMEDEN ONU BUNU AL DİYOR AMA EMİN OLUN Kİ HAM GÜÇ OLARARAK NWİDİA AMD DEN DÜŞÜK OLSA BİLE AMD'DE YAŞADĞINIZ SORUNLARIN %1 BİLE YAŞAMAZSINIZ 5 YILDIR GRAFİK İŞLERİ VE EDİT RENDER İLE İLGİLENİYORUM PİYASADAKİ EN DÜŞÜK KARTIDA KULLANDIM EN İYİSİNDE ONA GÖRE YORUM YAPIN BENDE BİLİYORUM HAM GÜÇ OLARAK AMD GÜÇLÜ AMA İŞİN DERİNLERİNE İNECEK OLURSAK AMD SANDIĞINIZ GİBİ BİR KART DEĞİL
Bir çok amd kart kullandım zamanında wattmanda yedim deli oldum temiz sorunsuzda kullandım ama son 6800 z trio vardı 2028 e kadar garantili son zamanlarda fps oyunlarında özellikle droptan oynanmıyordu abartısız söylüyorum sonra 1080 takınca düzeldi bende sattım 3060 geçtim dertlerim bitti 2 gün önce de 5070 aldım sıfır sıkıntı kullanıyorum maşallahBUNU FORUM VE SOSYAL MECRADAKİ YORUMLARDA ÇOK GÖRDÜM VE ÖNEREN KİŞİLER ÇOĞU NWİDİA KULLANIYOR ADAM KARTIN YAZILIM VE GUNCELLEME SORUNLARINI BİLMEDEN ONU BUNU AL DİYOR AMA EMİN OLUN Kİ HAM GÜÇ OLARARAK NWİDİA AMD DEN DÜŞÜK OLSA BİLE AMD'DE YAŞADĞINIZ SORUNLARIN %1 BİLE YAŞAMAZSINIZ 5 YILDIR GRAFİK İŞLERİ VE EDİT RENDER İLE İLGİLENİYORUM PİYASADAKİ EN DÜŞÜK KARTIDA KULLANDIM EN İYİSİNDE ONA GÖRE YORUM YAPIN BENDE BİLİYORUM HAM GÜÇ OLARAK AMD GÜÇLÜ AMA İŞİN DERİNLERİNE İNECEK OLURSAK AMD SANDIĞINIZ GİBİ BİR KART DEĞİL
Yaptırım olmaması garip geldi, hakaret var bazı mesajlarında hocam.İnsanlar soruya cevap olduğu takdirde istedikleri markayı önerebilirler sizi ilgilendiren bir durum değil başkalarının AMD kart önermesine caps lock açık bir şekilde karışamazsın. İnternette yazma adabını öğrenin önce.
diksiyonun zoruma gitmedi benden iyi gibi bir terim kullanmadım konu sahibinden daha iyi dedim sadece, egonu kendine sakla umursamaz bir insanım zaten maske değil gerçek senide kibrinle bırakıyorum çünkü eğlendirmiyorsun artık beni.Umursamadığını iddia edip burada bana paragraf dolusu cevap yazman ve 'müdahale ederim' diyerek ahlak bekçiliğine soyunman kendi içinde dev bir çelişki zaten. Kimseyi kırmamak gibi bir derdin falan yok, sadece internette duyar kasarak kendine sahnede bir rol kapmaya çalışıyorsun.
Benim diksiyonumun düzgün olması senin neden bu kadar zoruna gitti? Ben kendimi yüceltmek için başkasını aşağılamıyorum, sadece gördüğüm trajikomik manzarayı en net haliyle ifade ediyorum. 'Bu tip insanlara alışkınım' diyerek asıl sen o eleştirdiğin kibirli ve üstten bakan konuma kendini yerleştiriyorsun, farkında bile değilsin.
Sokak edebiyatı yapman ise olayın en komik kısmı. Sokakta kendi kendine bağıran rastgele bir adamla, internette herkese açık bir tartışma platformuna konu açıp insanların yorumunu ve reaksiyonunu bekleyen adamı aynı kefeye koyacak kadar mantıktan uzaksın. Burası forum, biri ortaya bir şey atarsa eleştirisini de alır tespitini de. Şimdi o çok övündüğün 'umursamazlık' maskeni takıp kendi işine bakabilirsin.