Bu hazır sistem alınır mı ? 5080 7800x3d

rezry

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar itopyada böyle bir hazır sistem buldum
bu aşağıdaki ise benim özelleştirdiğim ama bu parçalar birbirine uyumlu mu iyi mi bu fiyata değer mi yoksa başka hazır sistem öneriniz var mı
Ekran görüntüsü 2026-04-27 195608.webp

Daha uyguna çok daha iyisini çözersin tek tek toplamayla istermisin?

FARKLI SİTELERDENDE BAKMANI ÖNERİRİM

Daha uyguna çok daha iyisini çözersin tek tek toplamayla istermisin?
normalde isterim ama ürün kovalıcak çok vaktim olmuyor birde ben montaj yapamıyorum o yüzden hazır almak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FARKLI SİTELERDENDE BAKMANI ÖNERİRİM
önerin varsa seve seve bakmak isterim bilindik firmaların bütün oem paketlerine baktım ama bir şey bulamadım

normalde isterim ama ürün kovalıcak çok vaktim olmuyor birde ben montaj yapamıyorum o yüzden hazır almak istiyorum

önerin varsa seve seve bakmak isterim bilindik firmaların bütün oem paketlerine baktım ama bir şey bulamadım
Fırsat kovalamana gerek yok şuanki fiyatlar üzerinden toplarız rahat. Bilgisayarciya veririm dersen çok daha iyi bı sistem çıkar ortaya. Beyaz şart mı?

Fırsat kovalamana gerek yok şuanki fiyatlar üzerinden toplarız rahat. Bilgisayarciya veririm dersen çok daha iyi bı sistem çıkar ortaya. Beyaz şart mı?
Türkiye'de zaten ram fiyatları dışında bariz düşen bir parça yok sürekli benzer fiyatta uzun zamandır anakart PSU vs.

Türkiye'de zaten ram fiyatları dışında bariz düşen bir parça yok sürekli benzer fiyatta uzun zamandır anakart PSU vs.
ben burda hiç fiyat düştüğünü görmedim sadece artıyor düşsede düşürmüyolar

performans istiyorum görüntü hiç umrumda değil bilgisayarcılara güvenemiyorum belki birini bulurum tanıdık uğraşırsam

ben burda hiç fiyat düştüğünü görmedim sadece artıyor düşsede düşürmüyolar
Ekran kartı ve ram dışında çok düşünme hepsi aynı fiyatta zaten

Ekran kartı ve ram dışında çok düşünme hepsi aynı fiyatta zaten
inno kullananların yorumlarına baktım yabancı forumlarda memnunlar rami bilemedim ama çok seçenek yok malesef özelleştirmede

anakarttan ben hiç anlamıyorum bu anakart iyi midir ? benim seçtiğim

inno kullananların yorumlarına baktım yabancı forumlarda memnunlar rami bilemedim ama çok seçenek yok malesef özelleştirmede
Hocam bana çok gibi geldi bu fiyat bu fiyata bu bileşenlerin en sağlamını alırsın teker teker alırsan

Hocam bana çok gibi geldi bu fiyat bu fiyata bu bileşenlerin en sağlamını alırsın teker teker alırsan
tek tek sepete ekleyince daha çok tutuyor indirim mi kovalamam gerek öylede montaj sıkıntı işte kablolama bende gram yok

tek tek sepete ekleyince daha çok tutuyor indirim mi kovalamam gerek öylede montaj sıkıntı işte kablolama bende gram yok
Yok hocam mesela ekran kartını amazondan alacaksin öbürünü Hepsiburadadan sen birleştireceksin

Hocam 7800x3D-5080 yerine 9800x3D-5070Ti daha güzel olmaz mı

Hocam 7800x3D-5080 yerine 9800x3D-5070Ti daha güzel olmaz mı
Mesela şu sistemi bir değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kasayı cooler master veya thermaltake yapın 7800x3d yerine 9800x3d tercih edilebilir. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-x670-1tb-m-2-ssd-32gb-ram11-157607.html

Ama yok derseniz sizin attığınız sistemdeki parçalarda güzel alınır her türlü ama sadece şey dicem 140k vermişken 9800x3D yapsanız da tatlı olur hiçbir eksiği kalmamış olur.

Ama 7800x3D-5070Ti yaparak performanstan pek bişey kaybetmeden 25 30k civarı tasarruf edebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Geri