INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti | GAMER
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile ARC B580 GAMER'da
kapatayım mı indirim bitti gözükmesin diye yeni konu açmıştım, bende alınıyordu.Gözüküyor ama sepetten sonra aldırmıyor sanırım.
Aktif konuşulan konusu vardı:
❌İndirim Bitti! Başlık 'İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)'
![]()
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti | GAMER
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile ARC B580 GAMER'dawww.gamer.gen.tr
- yakupblt
- Cevaplar: 85
- Forum: Sıcak Fırsatlar
10 adet stok görünüyor zaten almak isteyen değerlendirsinkapatayım mı indirim bitti gözükmesin diye yeni konu açmıştım, bende alınıyordu.
Nasıl anladınkapatayım mı indirim bitti gözükmesin diye yeni konu açmıştım, bende alınıyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10 adet stok görünüyor zaten almak isteyen değerlendirsin
kart bilgisi kısmına kadar geldimNasıl anladın
Birden fazla aldırmıyorkikart bilgisi kısmına kadar geldim
kampanya olduğu için kişi başı 1 tane sınır var zatenBirden fazla aldırmıyorki
İşte o yuzden 10 adet kaldığını nasıl anlayabildinkampanya olduğu için kişi başı 1 tane sınır var zaten
sitede gamer gecesi yazan yerde stok kısmı varİşte o yuzden 10 adet kaldığını nasıl anlayabildin
sürücü desteği kesileceği ve yeni kart cıkmayacağını kesin mi yoksa söylenti mi ?intel masaüstüne yeni ekran kartları çıkarmayacak.
laptop ve masaüstüne dahili grafikli işlemciler destek var
şuan için intel ekran kartı almak sıkıntı gibi. driver desteği birden kesilmez ama ilerde ne olur orası tartışılır.
inşallah masaüstüne gpu yapmayı bırakmazlar. geçmişte bırakmışlardı