🔥İndirim Gigabyte G27QA27 180HZ QHD 1ms IPS Monitör 😱6.506₺ ( Dip Fiyat )

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,787
Anasayfada bulunan tık hızında kuponlar kısmından 500₺ kuponu alıp sepette aktif ediniz..

IMG_8710.webp

Son düzenleme:
Sepette 200₺ Kuponu aktif ediniz. Dileyen 1000₺ ürün ekleyip ana sayfadan 8000₺/400₺ tık hızında kuponda kullanabilir.

bu model ghosting kralı mıydı ? öyle hatırlıyorum

Modeli hatırlamıyorum. Bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim .
tayfuns hocamın bu forumda bi mesajında gördüğümü hatırlıyorum ondan dedim hocam.
kendisi konuyu görüp yazarsa, bizde aydınlanırız :)

bu model ghosting kralı mıydı ? öyle hatırlıyorum
Hayır o model başka. Gs27qc olan ghosting sorunlu. Bu modelde ghosting sorunu yok. Ama kontrast oranı düşük. Yine de fiyatına göre kötü sayılmaz.

500₺ KUPON GELDİ YAPIŞTIRIN..
TIK HIZINDA KUPONLAR KISMINDAN KUPONU ALINIZ
IMG_8710.webp

Anasayfada bulunan tık hızında kuponlar kısmından 500₺ kuponu alıp sepette aktif ediniz..

Alıntıyı görüntüle
Sinerji iade konusunda zorluk çıkartırmı

Ana monitör olarak alacaklar için sadece pivot özelliği ve hoparlör eksik. Bunlar benim için önemli değil diyenler için f/p görünüyor, alınabilir bence.

F/p olarak başarılı diye biliyorum bu fiyat bandında. Düşük bütçeyle 2k monitör istiyorsanız olabilir. Bunun gs27q2 daha donanımlı ama parası da gereksiz yüksek bence.
alınır mı? ana monitör olarak

Sinerji iade konusunda zorluk çıkartırmı
Kutuyu açarsan biraz iadesi açınca zor firma n11 desteğide eski n11 değil o yüzden tam çıkarır veya çıkarmaz demek zor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns sanki bu modelde normalin üstünde IPS glow var gibi adamların monitör tanıtım videosuna baksana :D

Son düzenleme:
Geri