🔥İndirim XFX Swift RX 9070 XT 32.999 TL (5-6 TAKSİT)

gamer itopyanın yan sitesiydi, kendi sitesinde de aynı para, taksit avantajı varsa buradan bakılabilir.

1777366165206.webp

Kredi kartlarıma taksit yok olsa düşünürdüm.

Axess de 5 taksit var çok alasım geldi 😃

Son düzenleme:
Açıklama geçelim , ihtiyacı olanlar düşünmeden alsın arkadaşlar 9070xt ler zam yedi daha da bu fiyattan zor bulursunuz.

Asus Prime almıştım 35'ten aaahh ah. hem de bu biraz daha serin çalışıyor.

Amd'nin özel üreticilerinden kasıt ne oluyor ? Başka hangi markalar var bu listede ?
Sapphire , XFX , asrock ve powercolor bu 4 üretici amd için özel üretici diğerleri nvidia/amd ortak. En iyi kartları genelde XFX ve sapphire üretir bu seriden seriye değişir 9060xt için en iyi giriş seviye xfx iken 9070xt için sapphiredir. Şimdi gelip üretici kalmadı zaten demeyin türkiye de olmayan yeston gibi markalar da var :D

Sapphire , XFX , asrock ve powercolor bu 4 üretici amd için özel üretici diğerleri nvidia/amd ortak. En iyi kartları genelde XFX ve sapphire üretir bu seriden seriye değişir 9060xt için en iyi giriş seviye xfx iken 9070xt için sapphiredir. Şimdi gelip üretici kalmadı zaten demeyin türkiye de olmayan yeston gibi markalar da var :D
Anladım XFX bana ucuz bir marka gibi geliyorduda demek değilmiș. O zaman bu listede sapphire ve asrock'tan devam benim için :D

Anladım XFX bana ucuz bir marka gibi geliyorduda demek değilmiș. O zaman bu listede sapphire ve asrock'tan devam benim için :D
Açıkçası GPU ları ilk tanıdığımda bende öyle sanardım XFX markasını :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,579
Üyeler
193,083
Son üye
tigrusata
Geri