🔥İndirim Anker SoundCore 2 Bluetooth Hoparlör 959TL

O nasıl oluyor hocam, tp link ile

Bu ürünü aldım hocam ürün Bluetooth ile kasaya bağlanıyor, olumlu yorumları var kopma vs yaşamadım. Kablo ile uğraş ak istemezseniz alternatif bilinen markaları da düşünebilirsiniz kabloyla hiç kullanmadım ürünü

Siyahının yanına 70 lira bişey ekleyip 1030₺'ye aldım. Nays'dan %10 iade gelecek.

Bu ürünü aldım hocam ürün Bluetooth ile kasaya bağlanıyor, olumlu yorumları var kopma vs yaşamadım. Kablo ile uğraş ak istemezseniz alternatif bilinen markaları da düşünebilirsiniz kabloyla hiç kullanmadım ürünü
Bluetooth ile bağlayınca youtube vs video izlerken seste gecikme oluyor mu?

Ürün nasıl alınır mı ? pc de kullancam ? ankerin servisi aşırı kötü diyorlar derma çatma bir dükkanları var sanırım fotosunu görmüştüm onun haricinde markanın iyi olduğunu biliyorum

Bluetooth ile bağlayınca youtube vs video izlerken seste gecikme oluyor mu?
Kalitesiz bağlantı adaptörleriyle belki olabilir hocam ama dark, tp link gibi bilindik markalarla sorun olmuyor. Film dizi izlerken görüntü ses bağdaşmaması yaşamadım, zaten oyun oynarken ses kasmak gerekirse kulaklığa geçiyorum. En kötü kablolu hoparlörler bile 1000 lira olduğu için kabloyla uğraşmak istemedim, daha güzel görüntülü daha pahalı rgb soundbarların ciddi bir kısmından da iyi olduğunu düşünüyorum ( yorumlardan ve incelemelerden gözlemlediğim kadarıyla).

IMG_8867.webp
IMG_8868.webp

Cihaz çok sağlam hissettiriyor. Eldeki hissiyatı çok kaliteli, tok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri