dazzle9
80+
- Reaksiyon skoru
- 266
kasaya bluetooth adaptör takmış bağlanmak içinO nasıl oluyor hocam, tp link ile
kasaya bluetooth adaptör takmış bağlanmak içinO nasıl oluyor hocam, tp link ile
O nasıl oluyor hocam, tp link ile
Bluetooth ile bağlayınca youtube vs video izlerken seste gecikme oluyor mu?![]()
Bluetooth 5.4 Nano USB Adaptör
UB500 equips your PC with more advanced Bluetooth 5.4 technology. It ensures a strong and stable wireless connection between your PC and Bluetooth devices.www.tp-link.com
Bu ürünü aldım hocam ürün Bluetooth ile kasaya bağlanıyor, olumlu yorumları var kopma vs yaşamadım. Kablo ile uğraş ak istemezseniz alternatif bilinen markaları da düşünebilirsiniz kabloyla hiç kullanmadım ürünü
Kalitesiz bağlantı adaptörleriyle belki olabilir hocam ama dark, tp link gibi bilindik markalarla sorun olmuyor. Film dizi izlerken görüntü ses bağdaşmaması yaşamadım, zaten oyun oynarken ses kasmak gerekirse kulaklığa geçiyorum. En kötü kablolu hoparlörler bile 1000 lira olduğu için kabloyla uğraşmak istemedim, daha güzel görüntülü daha pahalı rgb soundbarların ciddi bir kısmından da iyi olduğunu düşünüyorum ( yorumlardan ve incelemelerden gözlemlediğim kadarıyla).Bluetooth ile bağlayınca youtube vs video izlerken seste gecikme oluyor mu?