2024 yılında mezun oldum.12. sınıfta ders kitabının yuzunu acmadım o yuzden mezuna kaldım. Gecen sene yaparım ederım diyordum taki bilgisayar alana kadar oynamaya bir başladım kafamı kaldırdığımda sınava 1 ay kalmıştı. Son ay calıştım 0 matematikle say 250k sıralama yaptım. Bu senede gene calısmadım. MSÜ falan girerim diyordum kilo veremem diye sınavına girmedim. Neyse şu an derse geri başladım = 1 hafta oldu= istedigim bolum 165k hemsirelik 70 TYT 35 AYT lazım eger gelmezse yenıden mezuna kalınır mı sizce? Aklım çok karışık ailemle konustum (ailemin maddi durumu iyi, ayrıca hem annem hem babam melek gibi insanlar ne yaparsam yapayım arkamdalar yoksa iflahım kayardı su ana kadar). Babam diyor ki sansını dene istersen yeniden mezuna kal ama bu son sene olsun ya da olmuyorsa şansını zorlama. Askere git gel sana dukkan açarız ya da orada uzmanlıga kalırsın diyor (şunları yazarken kedimden nasıl utandım bir bilseniz. Resmen babamı kullanıyormuşum gibi hissediyorum. Kendisini kırmak istemiyorum) ben de diyorum eger hemsirelik gelmezse muhendislik yazayım oradayken bir kere daha hazırlanayım ya da vakıf yazayım. Devlete GANO ile yatay geciş yaparım diyorum. Bu konuda ne düşünüyosunuz? Sizce ne yapmalıyım?