Dün N11 de 14700tl ye 6 taksit vardı tüm kartlara onu kaçıranlar için buda fena değil gibi. Bende almak istiyorum ama taksit yapmadıkları için bekleyeceğim.
Halen daha en f/p oyun işlemcisidir bana göre.
render işi olamayana tek geçerim. 9800X3D ile kıyasla 6 lira fark demek yaklaşık %40 fiyat farkı demek. Aralarında öyle bir fiyat faekı olmadığı gibi testler oyunlarda hep 5090-5080(min) gibi kartlarla 1080p de yapılıyo.
4K'da 5090 olsa bile fps'ler %5 max fark ediyo 9800X3D ile
2K'da ise 4080-9070xt-5070-5070ti-7900xt-4070ti gibi 2K kartları ile max ayarlarda 9800x3d ile fps farkı yine çok düşük kalıyor
Bu daha mantıklı. Yarın bir gün 10800x3d yada 11800x3d felan gelirse ki gelicek güncellersiniz. 270K plua oyunda zaten halen bu işlemciyi geçemedi. Soketi de değişicek.
Lakin AMD yeni seride CCD yani işlemci yapısını değişip 8 çekirdek modelleri 12 çekirde yapıcak. Aynı anakarttan devam edersiniz.
Hocam özelden yazsam ilan linki atabilir misiniz şuan değil ama önümüzdeki ayın 15ine kadar kalırsa maaş yatacak işlemcilerden alabilirim. Yasak diye biliyorum ama değilse burayada atsanız olur.
2-3 aydan önce koyamam kardeşim projede çalışıyoruz
öğlenleri ancak foruma giriyorum
sen al beni bekleme
bendeki 7800 undervolt bile zor oluyordu mal bir işlemci -10pbo ancak 80c de çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam
2-3 aydan önce koyamam kardeşim projede çalışıyoruz
öğlenleri ancak foruma giriyorum
sen al beni bekleme
bendeki 7800 undervolt bile zor oluyordu mal bir işlemci -10pbo ancak 80c de çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Zamanında problemli satıcılar yüzünden insanlar güvenemiyor hocam ama gözünüze kestirdiğiniz ürünün satıcısını diğer alternatif yerlerden (Trendyol, Hepsiburada, N11 vs.) aratın oralarda da satış yapıyorsa ürünlerindeki yorumlar iyiyse platform farklı sadece rahatlıkla alınabilir. Arkadaşlar bahsetmiş satıcıdan belli ki bilinen ve güvenilir bir satıcı alacaksanız rahatlıkla alın bende para kalsaydı bende çekecektim.
Tamamdır kolay gelsin hocam proje için. Ayın 15inde bir tane 7800x3D çekerim artık. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zamanında problemli satıcılar yüzünden insanlar güvenemiyor hocam ama gözünüze kestirdiğiniz ürünün satıcısını diğer alternatif yerlerden (Trendyol, Hepsiburada, N11 vs.) aratın oralarda da satış yapıyorsa ürünlerindeki yorumlar iyiyse platform farklı sadece rahatlıkla alınabilir. Arkadaşlar bahsetmiş satıcıdan belli ki bilinen ve güvenilir bir satıcı alacaksanız rahatlıkla alın bende para kalsaydı bende çekecektim.