internette araştırdım ama sitelerde hep fiyat karmaşası var ve hep fake hesaplar size sormak istedim yakında satma ihtimalim olabilir sizce kaça satabilirim?
150-160 arası ideal gibi.internette araştırdım ama sitelerde hep fiyat karmaşası var ve hep fake hesaplar size sormak istedim yakında satma ihtimalim olabilir sizce kaça satabilirim?
Gainward RTX 5090 Phantom incehesaptan alınma tr garantili ve 10 aylık. full kutu faturası var.
150-160. Marka, modele göre 170 belki 180.internette araştırdım ama sitelerde hep fiyat karmaşası var ve hep fake hesaplar size sormak istedim yakında satma ihtimalim olabilir sizce kaça satabilirim?
Gainward RTX 5090 Phantom incehesaptan alınma tr garantili ve 10 aylık. full kutu faturası var.
150-160 arası ideal gibi.
cidden bu fiyatlara satabilir miyim?150-160. Marka, modele göre 170 belki 180.
nasibin nerden çıkacağı belli olmaz, satarsın veya satamazsın onu bilemem hocam. Ortalama ederi bu kadarcidden bu fiyatlara satabilir miyim?
ederi buysa hocam satarım yani ilaç gibi gelir şu zamandanasibin nerden çıkacağı belli olmaz, satarsın veya satamazsın onu bilemem hocam. Ortalama ederi bu kadar![]()
nasibin nerden çıkacağı belli olmaz, satarsın veya satamazsın onu bilemem hocam. Ortalama ederi bu kadar![]()
Aynen hocam. Arkadaşa katılıyorum. Yani kader kısmet Allahın lütfu birazda. Bakarsın koydun 170e yarın satılır. Bakarsın 150 değil 140 a koydun. 3 ay 4 ay satılmaz. Ama ederi budur.cidden bu fiyatlara satabilir miyim?
Yada alıcak kişinin enailiğiAynen hocam. Arkadaşa katılıyorum. Yani kader kısmet Allahın lütfu birazda. Bakarsın koydun 170e yarın satılır. Bakarsın 150 değil 140 a koydun. 3 ay 4 ay satılmaz. Ama ederi budur.
acelesi varsa ve ürünün kozmetik kusuru yoksa 140'a falan koyarsan illa alıcı çıkar, facebook gruplarına falan haber sal.ederi buysa hocam satarım yani ilaç gibi gelir şu zamanda![]()
acelesi yok 1 2 ay bekleyebilirim gidebileceği en yüksek fiyata satmaya çalışabilirimacelesi varsa ve ürünün kozmetik kusuru yoksa 140'a falan koyarsan illa alıcı çıkar, facebook gruplarına falan haber sal.