1ST Player 750W 80+ GOLD Gen 5.1 PSU 5000TL

Tamam Hocam Ben ve bu konuda size karşı cevap veren herkes Beyinsiziz ama bi tek sen zekisin en bilgili sensin tamam

Ya hadi biz madem beyinsiz bilgisiz cahiliz elinde telefonun var değil mi Aç Gemini’yi şu cümleyi yapıştır

“Enermax Markası “Kalite” Olarak Psu Markaları arasında İlk 10’da kaça girer ilk 3’e girer mi ve Revulation Serisi Tier list’te ne durumda ?
Bu konuda Güvenilir ve kaliteli kaynakları kullanarak yanıtla”

Al bunu Ai yapıştır bakalım ne diyecek ? Hadi biz beyinsiz Yapay Zeka’nın dediğinede inanmıyorsan ben haklıyım diyorsan “Yarın Gel OpenAİ’da Yeni En gelişmiş Aİ Server olarak işe başla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlik le bu alınır zaten Konusunu’da açmıştım ama işte gel gör ki yukarda cevap verdiğim arkadaş gibileri Bir bildiği olmadan Enermax’a re-beand marka diyip rampage muamelesi yapıyor
Ben sen beyinsizsin demedim sadece soru sordum neden yaygın değil anlamında bir tek siz mi akıllısınız diye sordum demek ki diğer bilgisayar toplayanlar seasonic be quiet gibi markaları bilmeyerek alıyorlar bilseler enermax'ı yanaşmazlar hiç birine demek ki onu soruyorum.

Ben sen beyinsizsin demedim sadece soru sordum neden yaygın değil anlamında bir tek siz mi akıllısınız diye sordum demek ki diğer bilgisayar toplayanlar seasonic be quiet gibi markaları bilmeyerek alıyorlar bilseler enermax'ı yanaşmazlar hiç birine demek ki onu soruyorum.

Konu’da yazdıklarını hiç okudun mu ?
Sen öyle bir şey sormadın sen direk Enermax’ı rampage ile bir tuttun ve re-brand marka dedin (kaliteli olsa 100 kasada 1 tane olmazdı falan dedin)

Yaygınlık konusuna daha önce değindim yine detaylı değinmeyecem ama bir çok sebep sayabilirim 2000 sonra durulması vs. Adamlar daha yeni 2-3 yıldır falan geri dönüş yaptılar biraz zaman alacaktır tekrar yaygınlaşması vs…

Ayrıca Bu SS’de belki bakış açını değiştirmeni sağlayabilir

IMG_2383.webp

Ayrıca Noctua’yı parası Olan çatur çutur alıyor demiştin mesela Yine bir yerden sallama argümanlardan biri aç bak Reddit’teki vs. Paylaşılan build’lere Adamlar Hayvan gibi Sisteme Gayet de LCD ekranlı gösterişli vs.. Sıvı soğutmalar koyuyorlar oysaki noctua’nın Hava soğutması daha ucuz ve üst segment sıvı soğutucular ile denk vs… yani çoğu insan bilgisayarın parçalarının detaylarından performansından vs. Anlamaz Güzel gözüküyorsa ve markası bilindikse alır geçer

Aç Reddit’i PC build/stations gruplarını bak vey direk bu linke bak tüm parçalar tek tek listteli görebiliyorsun orada her neyse bak ve Bana söyle niye 5080/5090 ve en üst düzey işlemciler ve anakartlar ve en. Popüler markalar( ki bu fazladan boşa para demek) Kullanılırken yani paradan kısılmamış veya kaçılanılmamışken İşlemci Soğutucu Olarak Noctua Değil’de Popüler marka AİO soğutucular kullanılmıştır ???

Baktın mı kaçında varmış Noctua ? Demek ki parası olan kaliteye bakıp çatır çutur almıyormuş insanlar marka ve göz zevkine göre alıyormuş Noctua dediğin ürünün %95’i falan daha sade RGB’siz Mini kasalarda veya şu işte dışı tahta vs. olan premium hissiyatlı diye satılan Kasalarda kullanılıyor

Yani daha ne diyeyim ? Bir kerede Hatanızı kabul edin be illa haklı çıkmak için şu işin suyunu çıkarmayın

Neyse Hocam Tamam Hangisini istiyorsanız onu alın beni ilgilendirmez sonuçta ben sadece doğru bilgilendirme yaparak yardımcı olmak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,642
Üyeler
193,099
Son üye
un1nvited
Geri