Noxeble
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Ben sen beyinsizsin demedim sadece soru sordum neden yaygın değil anlamında bir tek siz mi akıllısınız diye sordum demek ki diğer bilgisayar toplayanlar seasonic be quiet gibi markaları bilmeyerek alıyorlar bilseler enermax'ı yanaşmazlar hiç birine demek ki onu soruyorum.Tamam Hocam Ben ve bu konuda size karşı cevap veren herkes Beyinsiziz ama bi tek sen zekisin en bilgili sensin tamam
Ya hadi biz madem beyinsiz bilgisiz cahiliz elinde telefonun var değil mi Aç Gemini’yi şu cümleyi yapıştır
“Enermax Markası “Kalite” Olarak Psu Markaları arasında İlk 10’da kaça girer ilk 3’e girer mi ve Revulation Serisi Tier list’te ne durumda ?
Bu konuda Güvenilir ve kaliteli kaynakları kullanarak yanıtla”
Al bunu Ai yapıştır bakalım ne diyecek ? Hadi biz beyinsiz Yapay Zeka’nın dediğinede inanmıyorsan ben haklıyım diyorsan “Yarın Gel OpenAİ’da Yeni En gelişmiş Aİ Server olarak işe başla”
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlik le bu alınır zaten Konusunu’da açmıştım ama işte gel gör ki yukarda cevap verdiğim arkadaş gibileri Bir bildiği olmadan Enermax’a re-beand marka diyip rampage muamelesi yapıyor