Advocate
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 567
VD10'dan mı bahsediyorsunuz? Geleli 2 hafta oluyor neredeyse.Yeni base gelmiş ve şuan önceki indirim fiyatında
VD10'dan mı bahsediyorsunuz? Geleli 2 hafta oluyor neredeyse.Yeni base gelmiş ve şuan önceki indirim fiyatında
Beamng ayarlamasi 30 saniye falan kolay bir ayar yok mu derken anlamadim?vd4 aldım da şimdiden sıkıldım galibaD tak çalıştır değilmiş beamng oynayacaktım. baktım ayar işi zahmetli hatta hiçbir şey anlamadım. assetto corsa indirdim. onda da direksiyon, fren, gaz ayarladım hemen. pistten çıkıp durdum. neden ets'nin cok oynandıgını anladım ya.
bu arada mesajı yollamayı unutmuşum. arabanın nasıl hareket ettiğini biraz çözünce eğlenceli olmaya başladı. stand şart galiba çok kayıyor. ama vites de istiyor canım, bi de sabit sandalye lazım. pahalı bi hobiymiş bu ya. keşke pxn standında sandalyenin tekerini koyma yeri olsaymış. beamng için kolay bi ayar yapma olayı yok mu
FFB acip direksiyon ve gaz pedal ayarlayacaksin tak calistirBeamng ayarlamasi 30 saniye falan kolay bir ayar yok mu derken anlamadim?
YouTube kullanmayı biliyorsanız karışık bir yanı yok. Biz de anamızın karnında öğrenmedikvd4 aldım da şimdiden sıkıldım galibaD tak çalıştır değilmiş beamng oynayacaktım. baktım ayar işi zahmetli hatta hiçbir şey anlamadım. assetto corsa indirdim. onda da direksiyon, fren, gaz ayarladım hemen. pistten çıkıp durdum. neden ets'nin cok oynandıgını anladım ya.
bu arada mesajı yollamayı unutmuşum. arabanın nasıl hareket ettiğini biraz çözünce eğlenceli olmaya başladı. stand şart galiba çok kayıyor. ama vites de istiyor canım, bi de sabit sandalye lazım. pahalı bi hobiymiş bu ya. keşke pxn standında sandalyenin tekerini koyma yeri olsaymış. beamng için kolay bi ayar yapma olayı yok mu