ahmet sakin1
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceki anakartta böyle yaptı dedim anakart sorunludur diye değiştirdim bundada öyleDirekt anakart. Servis yolu gözükmüş
Daha önceki anakartta böyle yaptı dedim anakart sorunludur diye değiştirdim bundada öyleDirekt anakart. Servis yolu gözükmüş
Daha önceki anakartta böyle yaptı dedim anakart sorunludur diye değiştirdim bundada öyle
Biosu gğncelledim böyle yaptığında alt sürümde idiEkran kartı ama başka anakartlarda sorun çıkarmadığınıda söylediniz.
O zaman olay şuna çıkıyor; iki donanımda da sorun yok (çünkü ikiside farklı yerlerde takılmış parçalar ilk kez buluşmuş sorun yok)
Bios versiyonlarına yönelebilirsiniz. Çok tavsiye etmem ama bazen bazı önceki sürüm bioslar güncel olandan daha stabil ve hatasız olabiliyor. Biosu eski ve stabil olacağından emin olduğunuz sürümlere götürebilirsinşz
Bunu yaptın mı bilmiyorum konudaki bütün mesajları okumadım çünkü affola
Eski psu da da bu sorun var mıydı? Yeni olması önemli değilDenedim gen3 gen4 şeklinde auto da denedin aynı biosu güncelledim değişen bir şey yok bi açılıyor bi açılmıyor psu sıfır 1 haftalık oldu çoğu parçayı değiltirdim aynı ama başka sistemimde ve arkadaşımda deniyon açılıyot
Öncekinde başta sorun yoktu sonra sıkıntı çıkardı değişim yaptım şimdikide öyleEski psu da da bu sorun var mıydı? Yeni olması önemli değil
Sokette sorun olabilir bütün bileşenleri baska bir anakartta Ekran kartı ile deneme şansın var mıÖncekinde başta sorun yoktu sonra sıkıntı çıkardı değişim yaptım şimdikide öyle
Zaten başka anakarttan buna geçtim belki anakart bozuk diye yenisini aldım bundada böyle yaptıSokette sorun olabilir bütün bileşenleri baska bir anakartta Ekran kartı ile deneme şansın var mı
Başka ekran kartı ile kullanıyorum sorunu yokSokette sorun olabilir bütün bileşenleri baska bir anakartta Ekran kartı ile deneme şansın var mı
Ekran kartı da başka sistem de iyi çalışıyor dedin değil miZaten başka anakarttan buna geçtim belki anakart bozuk diye yenisini aldım bundada böyle yaptı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başka ekran kartı ile kullanıyorum sorunu yok
Evet uzun uzun test ettim bi bende çalışmıyor bu kartın bi alt serisini kullanıyorum şuan çalışıyor 5700xtEkran kartı da başka sistem de iyi çalışıyor dedin değil mi
Evet 1 2ay oldu macun değişeli baktım dikkatlieİşlemcinin pinleri sağlam mı?
Başka kart takılı tdp aralarında 10w fark olan gigabayte Aours Rx5700xt ama bendeki kartıda satmak istemiyorum güçlü cihaz her yere soruyorum kimse çözüm bulamıyor nasıl bir şey buÇok garip. Ekran kartı sistemde bir şeyler ile çalışıyor gibi duruyor en iyisi elinden çıkar başka kart al
Şimdi anakart değişmene rağmen sorunun devam ettiğini söyledin peki işlemci veya ram değişse suan ki sistem de yine aynısı olurmuydu belki işlemci veya ram ile arasında bir bağlantı kuramıyor olabilir imkanın varsa bunu deneBaşka kart takılı tdp aralarında 10w fark olan gigabayte Aours Rx5700xt ama bendeki kartıda satmak istemiyorum güçlü cihaz her yere soruyorum kimse çözüm bulamıyor nasıl bir şey bu