🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,371
Eğer Türk Telekom kuponunuz varsa, fiyat 300 TL daha aşağı iniyor ve ürün tam bir fiyat/performans canavarına dönüşüyor. Soğutma performansı, kendisinden iki kat daha pahalı olan Arctic Liquid Freezer III 360 ile neredeyse kafa kafaya. Yarı fiyatına bu düzeyde bir performans sunması gerçekten muazzam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kritik bir detay var: Radyatör yapısı oldukça büyük. Sipariş vermeden önce kasanızla uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
Detaylı incelemesi:

Fiyat bedava yalnız üste takmak isteyenler dikkat etsin. Lian li lancool 3 kasasına sığmıyor, arctic lf3 420 bundan 1mm kısa ama tam sığıyor.

Eğer Türk Telekom kuponunuz varsa, fiyat 300 TL daha aşağı iniyor ve ürün tam bir fiyat/performans canavarına dönüşüyor. Soğutma performansı, kendisinden iki kat daha pahalı olan Arctic Liquid Freezer III 360 ile neredeyse kafa kafaya. Yarı fiyatına bu düzeyde bir performans sunması gerçekten muazzam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kritik bir detay var: Radyatör yapısı oldukça büyük. Sipariş vermeden önce kasanızla uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
Detaylı incelemesi:
yalnız fiyat o kadar iyi ki soğutucu alınıp 420lik kasa baktırır insana.

yalnız fiyat o kadar iyi ki soğutucu alınıp 420lik kasa baktırır insana.
.
Detaylı incelemesi:

bana kızmayında bunun 360mm olanı stoklarda varken, 2 tane almıştım öyle daha ucuza geliyordu 1 tanesi aktif kullanıyorum. diğeri halen kapalı duruyor :D acayip güzel soğutması var. kutu içeriği de bol

Detaylı incelemesi:
+ arctic lf gibi pompasında fan var.

Ekler

• 47e19db9-0c11-4be6-96bb-1dd5df4a4418.webp
    47e19db9-0c11-4be6-96bb-1dd5df4a4418.webp
    181.9 KB · Hit: 199
360 olanı bile P500A ya sıgmadı yalandan sıgdırdım valla dikkat edin ona bir de keske pompa fanı olmasaydı cok sesli

360 olanı bile P500A ya sıgmadı yalandan sıgdırdım valla dikkat edin ona bir de keske pompa fanı olmasaydı cok sesli
benim pompa da fanda ses yok hocam, seninkinde problem olmasın ?

Geri