Rtx 3070 furmark testi normal mi

Revane

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler ben bu gün bilgisayar aldım
2. El
İçinde rtx 3070 var
Furmark testi yaptım çözünürlük 1440x900
EN düşük 113 FPS ortalama 116 en yüksek 119 FPS
Sıcaklık değerleri 78 79 derece
Gpu hotspot gibi derece değeri vardı 100-100.5 derece idi ekran kartını %93 felan kullanıyodu
7 8 dakika çalıştı lak diye kapandı bı anda
Sizce normal mi 4060 felan da vardı ben 3070 i seçtim ona göre aldığım yere soylicem bana bı yardımcı olun normal mi
Adama mining felan varmı dedim bunda yok bı sıkıntısı dedi ona göre adama dicem
Ekran kartı modeli gamerock rtx 3070

İkinci el ürün alıyorsan testi kasayı almadan önce yapman lazım.
Adam mining yapsa ben mining yaptım demez herhalde.

Gamerock 3070 mining için tercih edilen kartlardan birisi diye biliyorum.

Diğer parçalarıda yaz marka model şeklinde.

Mining için kullanıldırsam termal macun kurumuştur muhtemelen , vram padleri eskimiş olabilir.
PSU yetersiz olabilir veya ısıdan kapatmış olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resim çekip atsan daha iyi , ayrıca Furmak ta GPU-Z kısmı var ona bas orada sensors kısmından resimde atabilirsin

7-8 dakikalık testte bu cihaz kapanıyorsa bu cihaza pek sağlıklı denemez

İkinci el ürün alıyorsan testi kasayı almadan önce yapman lazım.
Adam mining yapsa ben mining yaptım demez herhalde.

Gamerock 3070 mining için tercih edilen kartlardan birisi diye biliyorum.

Diğer parçalarıda yaz marka model şeklinde.

Mining için kullanıldırsam termal macun kurumuştur muhtemelen , vram padleri eskimiş olabilir.
PSU yetersiz olabilir veya ısıdan kapatmış olabilir

Resim çekip atsan daha iyi , ayrıca Furmak ta GPU-Z kısmı var ona bas orada sensors kısmından resimde atabilirsin

7-8 dakikalık testte bu cihaz kapanıyorsa bu cihaza pek sağlıklı denemez
PSU MSI MAG 600w kanka bilmiyom ne diyeyim adama yarın 4060 da vardı ben 3070 seçtim bakımını yaptık felan dedi bu gün

2. El
İçinde rtx 3070 var
Gpu hotspot gibi derece değeri vardı 100-100.5 derece idi ekran kartını %93 felan kullanıyodu
Sizce normal mi 4060 felan da vardı ben 3070 i seçtim ona göre aldığım yere soylicem bana bı yardımcı olun normal mi
Açıldı mı geri ısıdan kapanmıştır mining görmediğini sanmıyorum

PSU giriş seviye bir psu.
Psu dandik ama %90 sıcaklıktan kapanmıştır.

Palit gamerock piyasanın en iyi soğutma bloklarından birine sahip yanlış bilmiyorsam ve üstüne adamlar bakımını yaptık diyor (bence yalan).
Ekran kartını açtıklarında adam gibi bakımlarını yapmazlarsa ekran kartı performansınnı düşürebilirler.

3070 4060'dan ortalama %20 daha güçlü bir kart ama 4060 alırsan daha az yorulmuş olacak ve mining için kullanılma riski daha az.

Adam 1920x1080de 40.dakikada 90derece max sıcaklık

gamerock modelleri emsallerine göre daha serin çalışır, kartın termal bakıma ihtiyacı var. termal padler neyse ama bir mx6 ile termal macunu yenilerseniz performans artar sıcaklık düşer. yanlışım olmasın o kartın 71 72 yi geçmiyor olması ve nispetende sessiz çalışması lazım.

bana kart normal gibi geldi sadece termal macun değişse bi tık daha sessiz olur gibi

Gamerock güzel seri ama 100 derece hotspot varsa macun namına bir şey kalmamış demektir. Thermal bakımlarını ya yapıp versin ya da 4060 ile takasla.

Bilgisayarın 7-8 dakika sonra lak diye kapanması, kartın kendini korumaya almasıdır Hotspot noktası muhtemelen 105 dereceyi gördüğü anda sistem güvenliğiniz için akımı kesmiştir
Kartın bu haliyle kullanımı sağlıklı değil Satıcıya şunları net bir şekilde belirt
Kartın Hotspot sıcaklığı 100 dereceyi geçiyor ve Furmark testinde 8. dakikada sistem kendini kapatıyor de söyle inkar edecektir yok bende olmuyodu vsvs adamın gözünün önünde yap testi görsün onu kör gözleri milleti kazıklıyorlar ya

Ben niye milletin yorumunu cevaplayamıyorum ya.
Adam haklı bunları açıkca belirt ama muhtemelen bende olmuyordu belki karta bir şey yaptın diye suçu sana atacaktır.
Umarım böyle bir şey yapmaz diyelim ama piyasada çok dolandırıcı var maalesef.

Bende ikinci el ekran kartı alacaktım İstanbul'da bir yere gittim
Ekran kartını taktı 1 dakika falan furmark yaptı tamam ekran kartı yorulmasın diyor , abi testi yapalım bir sıkıntısı yoksa kesinlikle alıcam diyorum yok kardeşim yapamam
Aldım evde test yaptım sıkıntı çıktı o zaman ne olcak ? diyorum aldıktan sonrası beni ilgilendirmez diyor :D

2. El
İçinde rtx 3070 var
Beyler şaka gibi dün böyle değildi 113 119 FPS arası veriyodu nasıl oluyoda şimdi bu kadar veriyo

Beyler şaka gibi dün böyle değildi 113 119 FPS arası veriyodu nasıl oluyoda şimdi bu kadar veriyo

Beyler fotoğraf atamiyom ama şuan nasıl olduğunu anlamadım monitör çözünürlüğünde tam ekran AA kapalı FPS değeri
Minimum 182
Ortalama 187
Max 191
FPS görüyor nasıl oluyo ya
İyi mı şuan
Dereceler
Gpu temp 76-77
Gpu hotspot 96-97
2790 RPM de çalışıyor
Ekran kartını %98 kullanıyo
10 11 dakikadır yapıyorum değerler iyi mi anlamadım

Son düzenleme:

Beyler fotoğraf atamiyom ama şuan nasıl olduğunu anlamadım monitör çözünürlüğünde tam ekran AA kapalı FPS değeri
Minimum 182
Ortalama 187
Max 191
FPS görüyor nasıl oluyo ya
İyi mı şuan
Dereceler
Gpu temp 76-77
Gpu hotspot 96-97
2790 RPM de çalışıyor
Ekran kartını %98 kullanıyo
10 11 dakikadır yapıyorum değerler iyi mi anlamadım
fan devri aşırı yüksek, o kartın 1800-2100-2300 rpm lerde çalışması lazım. kartın seri nosunu kontrol et. adi macunla macun yenilenmiş sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,681
Üyeler
193,468
Son üye
Bratva
Geri