cocuklugumdan beri gta san andreas vc ikilisini steamden orijinal olarak almak iaterdim cunku 4 yasindaki ben bu oyunlarla tanidim oyun dunyasini, o kendi evimizde huzulu mahallemizde suçsuz, günahsız, sorumluk sahibi olmayan bir bebeyken babamin elinden tutar giderdik cd ciye gta sa vc falan alirdik. Laptopla vından sifreleri kagida yazar yazar ezberlerdim. Aradan 8-9 yil sonra pandemi + Tugay Gok, DNZY, Yusuf Bugra cicek miydi neydi o tarz kanallarla bi de arkadasimin baslamasi uzerine ihtiyarinda cok sevdigim zulayi kaldirmamasi uzerine Gta San Andreas VC leri TR yamayla ara sahneleri izleye izleye bitirdim ama boyle bi keyif yok, sonra arkadab Turkce Rapi acardim babalardan; Hidra, Fuat, Allame, Joker, Sehinsah geceye kadar, geceden sabaha kadar. O oyunlari 1 sene icerisinde 3 er 5 er ker bitirdim, yetmedi telefona yukledim defalarca da telefonlardan bitirdim. Ful crack oynadim 18 yasima kadar, CS den dusen itemleri biriktire biriktire gecen hafta satin aldim definitive editionun 20 dolara dusmesitle ama eski dostumu gormus gibi san andreastan cikiyorum vc ye giriyorum %100 lemek amacim.
Yani demem o ki, o oyun gecmiste sizde huzurlu, guzel, icinizde cicekler bocekler actirdiysa siz o oyunu degil 10 20-30 sene sonra bile oynarsiniz bence, hayattaki onumdeki 1 sene icerisinde tek hedefim araba almakti bide Gta VC ilen san andreasi %100 bitirmek eklendi, Allah nasip eder umarim.