Öneri 🚀SkyFab🌳 Steam Sayfası Açıldı Yerli Oyun

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Daha çıkmasına 3 ay var fakat steam nextfestte yukarılarda olması için wishlist toplamam lazım.
27 yaşında bilgisayar mühendisiyim ve minecraftın skyfactory modpackini liseden beri severek oynuyorum
Steamde workshop destekli bir şekilde oynanabilen hatta ileride belki de mobil veya konsolda oynanabilen bir hali neden olmasın dedim ve hikayeli bir şekilde unityde geliştirdim.
Oyunun olayı yakıtı biten bir astronot geminin son enerjisiyle en yakınn yaşanabilir gezegene uçmak zorunda kalır fakat bu gezegen ve içindeki maddeler küp veya voxel halindedir ( minecraft tarzı yani)
Biz de ağaçtan varil yapıp yapraklardan su elde ediyoruz fidanlardan toprak elde ediyoruz örümcek var onun ağlarıyla elek yapıyoruz toprağı eleyip taş elde ediyoruz falan neredeyse tüm madenlere ulaşıyoruz toprak ve ağaçtan.
Amacımız yeni bir uzay gemisi inşa edip dünyaya ailemize geri dönmek.
Oyunun Türkçe dahil 14 dil desteği var

Steam Linki: https://store.steampowered.com/app/3335490/SkyFab/

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
başkan zaten iniş yaptığımıza uçağa benzin yapıp topuk etmek varken neden sıfırdan ikincisini yapayım?

Co op olsaydı daha iyi olabilirdi gibi genelde bu tarz oyunlar arkadaş ve ekiple daha eğlenceli oluyor. Yine de istek listesine ekledim

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geri