Youtube Youtube ta videom görüntülenme almıyor

Ali-Eren

80+
Reaksiyon skoru
14
Benim bir youtube hesabım vardı ona ingilizce içerik yüklüyordum hesap 1 haftalık falan zaten max 2 tane shorts attım şimdi kanalın içeriğini değiştirdim ilk başta slime videoları atmıştım şimdi ise redditten hikayeler tarzı ingilizce anlatımlı video attım videoyu gece 02.00 da atmama rağmen 3 görüntülenme aldı onlarda benim videoyu izlemem onun dışında youtube önermedi galiba kimseye bunun için ne yapabilirim? Düzenli video atsam kanal izlenir mi yoksa yeni kanala mı geçiyim, numara doğrulama falan var diye bu kanalımı kullandım.

kanka özgün içerik yap ve hergün düzenli olarak aynı saate video paylaş bunu 40 veya 50 video ya kadar devam ettir bendede kanal var yeni benim izlenmeler 38 inci videodan sonra fln açıldı düzenli devam edersen zamanla açılır

kanalım : https://www.youtube.com/@TskEdit52

Başlıklarını ve etiketlerini içeriğe uygun yapıyorsan ve kapak fotoğrafında bunu desteklicek şekildeyse ilk uzun videolarında az izlenme alman normal. Shorts videolarıyla destekleyebilirsin. Ve hangi ülkede izlenmesini istiyorsan o ülkenin hangi saatlerde aktif olarak youtube kullandığını bir araştır. Uzun videolar hemen izlenme almaz genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye
Tarık60
Geri