🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D - 13.999 TL KOŞŞŞ

Şikayete gerek yok hızlı olan alır.

Alıntıyı görüntüle
hocam ana başlıkta bir ürünün fiyatı yanlış olabilir insanlar yanılmasın. Merlin white controller burada 2300küsür görünüyor. İtopyada ürünün fiyatı farklı. Diğer renklere göre hala indirim mevcut fakat siteye direk girdiğimde yine 3200 küsürdü. bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Bilgilendirmek istedim.

Bu İtopya'nın indirimi anlık verip hemen geri çekme muhabbeti baya sıktı. Dünle beraber toplam 3 kere yaptılar, 9070 XT ve RX 9070'de de yapmışlardı aynı saçmalığı. Herkes hızlı değil alabilen alıyor evet ama hızlı olup konu açanlar olarak itopya'dan sıcak fırsat konusu açmaya korkar olduk.

Ana konuda da yazmışlar 10 adet açmışlar
1777562636703.webp

yani ?
o zaman alınmaz mı boyle bır mantık mı var 2 sene oncede daha ucuzdu alınmaz o zaman
Hocam alınmaz mı yazmışım ben?

Daha uygun fiyata daha iyi taksit seçenekleriyle de alınabilir beklenirse dedim. Fiyatlar düşüş trendinde. Dün kampanyalar ile 10150TL'ye 9700X aldım mesela.

arkadaşlar muhteşem bir indirim yok neyin üzüntüsü bu kaçırdık alamadık diye. kutuyu kemirmeyeceğinize göre muhteşem bir kampanya kaçırmadınız 14bin tlden bahsediyoruz yapmayın Allah aşkına bunun nesi koş kampanyası :D trayde olsa sürekli haftalık kampanyalarda görebildiğimiz fiyatlar bunlar.

Aynı fiyata iki haftada bir tray bulursunuz çok üzülecek bir durum yok bence de

arkadaşlar muhteşem bir indirim yok neyin üzüntüsü bu kaçırdık alamadık diye. kutuyu kemirmeyeceğinize göre muhteşem bir kampanya kaçırmadınız 14bin tlden bahsediyoruz yapmayın Allah aşkına bunun nesi koş kampanyası :D trayde olsa sürekli görebildiğimiz fiyat bantları bunlar
vatan ram indirimine bu kadar şey olmadılar
:kekw:

arkadaşlar muhteşem bir indirim yok neyin üzüntüsü bu kaçırdık alamadık diye. kutuyu kemirmeyeceğinize göre muhteşem bir kampanya kaçırmadınız 14bin tlden bahsediyoruz yapmayın Allah aşkına bunun nesi koş kampanyası :D trayde olsa sürekli görebildiğimiz fiyat bantları bunlar
TAMAM trifact

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,099
Üyeler
193,252
Son üye
M_odem
Geri