Öneri Gigabyte GS27QA 27" Alınır Mı?

Juppiter

80+
Reaksiyon skoru
20

Kuponla birlikte 6600 TL, peşin fiyatına 4 taksit, oldukça uygun geldi. Alınır mı yoksa bu fiyat bandında 27" 144 hz+ daha iyi alternatif var mıdır?
Kupon nerede hocam bende düşünüyorum bu monitoru

forumlarda gezerken gordum.
Alıntı:
Ana sayfa üzerindeki yukarıdaki görsele tıklayarak oradaki 350 TL kuponu hesabınıza ekleyip almanızı öneririm.
2.webp

Buradan tanımlayıp sepette kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak, curved ve 170hz olması önemli değilse:

Bu da alınabilir. 7000 üstü 500 kupon var, daha uyguna gelir.

Hocam ktc 27 ligi alacağım ben 500 TL kupon veriyor 7000 bine düşüyorr. n11'den KTC H27T22C 27″ 1Ms(GtG) 200Hz (210Hz O.C.) 2K QHD Fast IPS Gaming Oyuncu Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/ktc-h27t22...ming-oyuncu-monitor-80571819?magaza=teknoklik bu model
KTC nasıl marka bilmiyorum ancak Gigabyte almak isterseniz yukarıdaki birleştirilmiş mesajda curved bir monitör attım, 6500'e geliyor, satıcı da güvenilir.

aralarında fark varmı kavis ile acaba?
biri qa digeri qc zannedersem

aralarında fark varmı kavis ile acaba?
biri qa digeri qc zannedersem
1. Panel Tipi ve Renk Performansı

• GS27QA (IPS): Daha doğru renk üretimi ve çok geniş görüş açıları sunar. Ekrana yandan baksanız bile renkler bozulmaz. Rekabetçi oyunlar ve genel kullanım için daha tutarlı bir görüntü verir.
  • GS27QC (VA): Çok daha yüksek kontrast oranına (4000:1) sahiptir. Bu, siyahların daha derin, "gerçek siyah" gibi görünmesini sağlar. Özellikle karanlık atmosferli oyunlarda ve film izlerken daha etkileyicidir.

2. Tasarım: Düz vs. Kavisli

• GS27QA: Standart düz ekran. Grafik tasarım veya günlük işler için de uygundur.
  • GS27QC: 1500R kavis oranına sahiptir. Bu kavis, özellikle oyun oynarken ekranın köşelerinin gözünüze daha yakın olmasını sağlayarak derinlik algısını ve odaklanmayı (immersion) artırır.

3. Hız ve Parlaklık

• GS27QA, 180 Hz yenileme hızı ve 300 nit parlaklık ile teknik olarak bir adım öndedir. IPS paneller genellikle VA panellere göre daha hızlı tepki süresi (daha az ghosting/bulanıklık) sunar.
  • GS27QC, 170 Hz hıza sahiptir ve parlaklığı 250 nit ile biraz daha düşüktür; bu durum çok aydınlık odalarda yetersiz kalabilir.

Hangisini Seçmelisiniz?

• GS27QA modelini seçin; eğer FPS oyunları (CS, Valorant vb.) önceliğinizse, renk doğruluğu sizin için önemliyse ve ghosting (hayalet görüntü) riskini en aza indirmek istiyorsanız.
  • GS27QC modelini seçin; eğer daha çok hikaye tabanlı oyunlar oynuyor, film izliyor ve derin siyahlar/yüksek kontrast ile "ekranın içine gömülme" hissini seviyorsanız.
Dedi Gemini. Ama yukarıdaki arkadaş KTC daha iyi diyor, ona da bakın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri