5. Nesil OLED Monitörler Artık Stokta

başlıklara biraz daha özen

Almak isteyenler fiyatları takip edebilir şu anki fiyatlar pahalı.

5.nesil sadece 34'' Ultrawide modellerde mevcut.

Dikey RGB şerit düzeni artık metin bozulmaları yok denecek kadar az
1300nit tepe parlaklık (eskiden 1000)
DisplayHDR Trueblack 500 (eskiden Trueblack400)
SDR parlaklık 300nit (eskiden 250)
Yeni Penta Tandem panel (en az 2 kat daha fazla ömür vadediliyor)
Yeni kaplama quantum black (çizilmeye karşı direnç 2.5 artırıldı, ışık altındaki mor ton azaltıldı, ışık altındaki siyah derinliği ve algılanan kontrast iyileşti
360hz yenileme hızı (eski versiyonlar 240hz)
Msı modeller için Oled care 3.0 (eski versiyonlar 2.0) yakınlık sensörü vs eklendi.

Sol yeni, sağ eski kaplama
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yanlış bilmiyorsam 34" ürünler çok uzun süredir güncellenmiyor panel anlamında. Bu yüzden yenileme hızı anlamında birçoğu 175HZ'de kalmıştı. 5. Nesilin bu paneller ile gelmesi ihtiyaca yönelik olmuş bence. Çünkü 2K çözünürlükte ilk nesil veya üçüncü, dördüncü nesildeki dizilimler metin netliği anlamında yetersizdi. Çok beğendim. 4K32" almasam fiyatların düşmesini beklerdim. 34" boyutu desteklenen oyun ve içerikler açısından çok keyifli olabiliyor.

eve alcam ya. mutfağa profilo koydum tv babam sağolsun bi tane oled alıyorum diyorum salona. ama 55" ile 65" arasında kaldım. şu an ki salonum için 55" ideal ama kiralık ev sonuçta ilerde 65" daha iyi gibime geliyor.
Olay taşınma sürecindeki olay ise 25cm daha kısa olması bir şey kurtarmaz gibi. Hangisi daha güzel gösteriyorsa onu al. 55 ve 65 arasında farklar varsa onada bak hapörlerdir flndır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,136
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri