Olmaz7800x3d'den 9800'e geçmek saçma olur değil mi
Tamamen kullanımınızla alakalı ve %99 ihtiyacınız yoktur. Ancak oyun dışı üretkenlik işlerinde de performans artışı arıyorsanız, oyun konusunda da 1080P çok yüksek kareler hedefliyorsanız anlamlı olabilir.7800x3d'den 9800'e geçmek saçma olur değil mi
Hadi ya bilmiyordum hocam. Vrm kontrolcüsü nasıl ki inceleme veya yorum var mı? Ben de mutlu oldum şimdi.Sizinki de fazlasıyla yeterli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O anakartın VRM kontrolcüsü şuan en tepe anakartlarda bile yok. Sunucu tipi çok gelişmiş bir kontrolcü. Kıymetini bil o kartın![]()
enayilik olur7800x3d'den 9800'e geçmek saçma olur değil mi
fiyat farkı 2-3K olsa pek saçma olmaz ama şuan değmez. Ama 10°C daha soğuk çalışan bir miktar daha fazla FPS veren ve üretkenlik kısmında daha iyi bir işlemcin olmuş olcak sen bilirsin.7800x3d'den 9800'e geçmek saçma olur değil mi
e sporcu değilsen çok büyük saçmalık evet.7800x3d'den 9800'e geçmek saçma olur değil mi
Bir ara 17k ya inmişti sankiİntel in yeni işlemcileri ucuzlasa da alsak. Ultra 7 270K+ çok pahalı 20K yı geçmiş![]()
1-2 aya iner yine de, 250K Plus alıp geçeceğim, beklemek istemiyorum.Bir ara 17k ya inmişti sanki![]()