Ucuza oyun alabilmek

Reaksiyon skoru
1
beyler steam artık uygun değil gibime geliyor mesela bir hazır sistem aldım ve korsan oyun indirmek istemiyorum farzedelim steam,epic games gibi platformlarda oyunlar bir tek bana mı çok para geliyor acaba sizin önerileriniz tavsiyeleriniz nedir ? örneğin steam hesabı satın almak..

beyler steam artık uygun değil gibime geliyor mesela bir hazır sistem aldım ve korsan oyun indirmek istemiyorum farzedelim steam,epic games gibi platformlarda oyunlar bir tek bana mı çok para geliyor acaba sizin önerileriniz tavsiyeleriniz nedir ? örneğin steam hesabı satın almak..
Her oyunu almak zorunda değilsin bence. Mesela ben resident evil serisinin sadece 3 oyununu aldım gerisini crack oynadım. En eski oyunu bile çok absürt fiyatlarda çünkü.

Böyle şeyler ile uğraşmak yerine araştırma yaparak ve forumlarda gezerek güvenli bir şekilde nasıl korsan oyun edinebilirsin öğrenirsin. FMHY ve reditte r/piracy öneriyorum ama direkt öneri yapmak yasak tabii ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle şeyler ile uğraşmak yerine araştırma yaparak ve forumlarda gezerek güvenli bir şekilde nasıl korsan oyun edinebilirsin öğrenirsin. FMHY ve reditte r/piracy öneriyorum ama direkt öneri yapmak yasak tabii ki.
Ve hoşuna giden oyunları satın al yani :D ben öyle yapıyorum gidip 5 saat sonra sıkılacağım oyuna 60 dolar vermek istemem oyunu seversem alırım sevmezsem almam.

oyun key satan sitelere bakabilirsin bazen istediğin oyunu uyguna bulabiliyorsun

hikayeli oynayacaksan paylaşımlı hesap satın almak mantıklı bence. hem korsan gibi risk de olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,230
Üyeler
193,302
Son üye
enes4856
Geri