Yardım Modem sayfasından cihaz engelleme

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Kardeşim tabletle sürekli oyun oynuyor başından kalkmıyor. Engellemek için Mac adresini filtreleme kısmı var onun tabletini engelle diyorum ama interneti kesilmiyor ebeveyn denetimi kısmından cihazına saat 13 ile 15 arasından interneti olacak şekilde seçiyorum yine kesilmiyor interneti hala var bunu nasıl engellerim kafayı yicem ayar işlemiyor

Modem arayüzünden ebeveyn kontroli veya mac zamanlayıcı gibi sekme olması lazım bu şekilde tabletin mac adresi üzerinden süre kısıtlaması koyabilirsin veya dilersen erişimi kapatabilirsin. Bunun için google'un ebeveyn denetimi uygulaması var onu da kullanabilirsin.

Biraz alakasız olacak ama kardeşler en iyi dayaktan anlar, dayak halis gelir.
Annem bırakmıyor bilinçsizler ne yapsa bırak yapsın sanane diyip benle kavga ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modem arayüzünden ebeveyn kontroli veya mac zamanlayıcı gibi sekme olması lazım bu şekilde tabletin mac adresi üzerinden süre kısıtlaması koyabilirsin veya dilersen erişimi kapatabilirsin. Bunun için google'un ebeveyn denetimi uygulaması var onu da kullanabilirsin.
Hocam zaten o dediğin kısımdan yapıyorum ama interneti kesilmiyor

Annem bırakmıyor bilinçsizler ne yapsa bırak yapsın sanane diyip benle kavga ediyor

Hocam zaten o dediğin kısımdan yapıyorum ama interneti kesilmiyor
2 şaplakla elinden al annem öyle yapardı 2 gün oyun oynamazdım ağlamaktan.

2 şaplakla elinden al annem öyle yapardı 2 gün oyun oynamazdım ağlamaktan.
O dediğin bizim zamanımızda işe yarıyordu bu laftan anlamıyor hocam az dövmedim hala aynı şu internet işini çözsek biz

O dediğin bizim zamanımızda işe yarıyordu bu laftan anlamıyor hocam az dövmedim hala aynı şu internet işini çözsek biz
Googlenin ebeveyn denetimi uygulamasını tablete kur gmail hesabını çocuk hesabı olarak ekle ebeveyninide kendi gmail hesabına bağla oradan istediğin zaman kapatabilirsin süre koyabilirsin. Süre koyduğun zamancihaz kitlenir sen telefondan açmadığın sürece açılmaz.

modem arayüzündeki zamanlama ayarlarının ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olabilirim

Googlenin ebeveyn denetimi uygulamasını tablete kur gmail hesabını çocuk hesabı olarak ekle ebeveyninide kendi gmail hesabına bağla oradan istediğin zaman kapatabilirsin süre koyabilirsin. Süre koyduğun zamancihaz kitlenir sen telefondan açmadığın sürece açılmaz.

modem arayüzündeki zamanlama ayarlarının ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olabilirim
Çocuk o uygulamayı siler hocam çok basit bi önlem gibi duruyor.

Modem arayüzünde yanlış yaptığımı sanmıyorum ama hocam uygula dediğimde ayar işlemiyor sanki bişey yapmamışım gibi cihaz hala internete erişebiliyor. Modem Zyxel 8623

Modem arayüzünde yanlış yaptığımı sanmıyorum ama hocam uygula dediğimde ayar işlemiyor sanki bişey yapmamışım gibi cihaz hala internete erişebiliyor. Modem Zyxel 8623
silemiyor

kara liste beyaz liste gibi bişey var mı?

silemiyor

Var kara liste. Bu eklediklerini reddet yada izin ver var ikisinide kaç defa seçtim uygula dedim hiçbir türlü interneti kesilmiyor. Modem arayüzünde ne ayar yapsam uygula dediğim gibi işleniyor hemen ama bu kara liste veya ebeveyn denetiminde kaydettiklerim o arayüzde uygulanmış gözüküyor ama gerçekte uygulanmıyor

silemiyor

Hocm Allah senden razı olsun dediğini yaptım tableti kitledim ağlama zorlama başladı ama kurtuldum sonunda adamsın sağol harika ni uygulamaymış

Ekler

• 1000109751.webp
    1000109751.webp
    89.2 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye