❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Sadece ihtiyacımız olan şeyleri alsaydık borcumuz olmazdı arkadaşlar ihtiyacı varcılar olmayın 😀

Kimse yalan söylemesin belki aramızda 4-5 kişi vardır kulaklığa ihtiyacı olan, onlar da satın alıp sahibindene koyup upgrade ederler muhtemelen, Gamepower yerine daha iyi bir markaya veya modele geçmek için. He dürüst olayim ben de 1 tane alıp koyarım :D O da başarabilirsem tabii.
ben alırsam ihtiyacı olan birine veririm kablosuz olsa belki kullanırdım en son yaptıklarında siteye girmeyi bile denemedim
eskiden ihtiyacımız vardı aldık şimdi ihtiyacı olanlar alsın isterim bu tip kampanyalarda tabi isteyen alır ben esprisindeyim
2022 yılında James Donkey 711 50 TL ve magnus v2 1 TL'ye alabilmişim ikisini de kullanmıştım magnus baya iyiydi

2 yıl önce almıştım 1 liraya incehesaptan gamepower hâlâ iyi çalışıyor 😃
1 TL Bozulsada Çok Koymaz :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben alırsam ihtiyacı olan birine veririm kablosuz olsa belki kullanırdım en son yaptıklarında siteye girmeyi bile denemedim
eskiden ihtiyacımız vardı aldık şimdi ihtiyacı olanlar alsın isterim bu tip kampanyalarda tabi isteyen alır ben esprisindeyim
2022 yılında James Donkey 711 50 TL ve magnus v2 1 TL'ye alabilmişim ikisini de kullanmıştım magnus baya iyiydi
Büyük Bir Olaslık Bunun Çıkması .

Ekler

• 1777651252498.webp
    1777651252498.webp
    45.7 KB · Hit: 76
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,335
Üyeler
193,342