Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 130
İnternet hızınız veya telefon mu güçlü acaba çünkü çok zor almakTelefondan almıştım
İnternet hızınız veya telefon mu güçlü acaba çünkü çok zor almakTelefondan almıştım
Vatan'da Geliyor Genelde Ramler İçin .Knk teşekkürler 60 k var sistem toplicam her şey dahil ama indirim bekliyom sence gelirmi ram indirimi varken alamadım para yeni geldi
O zaman ben de denerimAt Kadar 500 Adet Yazıyor Hocam Öyle Yapmazlar Bence![]()
Valla Bilmiyorum Olabilir Dediğin Gibi , Çökme Olasılığı Var Çünkü .gecen sefer stoklari saat basina gore ayirip oyle satmislardi sanki, bu sefer ayni saate tum stoklari mi koyacaklar acaba
Bu ay içinde gelirse indirim iyi olcakVatan'da Geliyor Genelde Ramler İçin .
ben alırsam ihtiyacı olan birine veririm kablosuz olsa belki kullanırdım en son yaptıklarında siteye girmeyi bile denemedimKimse yalan söylemesin belki aramızda 4-5 kişi vardır kulaklığa ihtiyacı olan, onlar da satın alıp sahibindene koyup upgrade ederler muhtemelen, Gamepower yerine daha iyi bir markaya veya modele geçmek için. He dürüst olayim ben de 1 tane alıp koyarımO da başarabilirsem tabii.
1 TL Bozulsada Çok Koymaz2 yıl önce almıştım 1 liraya incehesaptan gamepower hâlâ iyi çalışıyor![]()
Büyük Bir Olaslık Bunun Çıkması .ben alırsam ihtiyacı olan birine veririm kablosuz olsa belki kullanırdım en son yaptıklarında siteye girmeyi bile denemedim
eskiden ihtiyacımız vardı aldık şimdi ihtiyacı olanlar alsın isterim bu tip kampanyalarda tabi isteyen alır ben esprisindeyim
2022 yılında James Donkey 711 50 TL ve magnus v2 1 TL'ye alabilmişim ikisini de kullanmıştım magnus baya iyiydi
Permatik Mi BuMuhtemelen kullan at bir kulaklık koyacaklar.
1 Liraya her türlü yenürMuhtemelen kullan at bir kulaklık koyacaklar.
O ucu paslanana kadar kullanılmıyor muyduPermatik Mi Bu![]()