🔥İndirim Lian Li Lancool 217 Beyaz E-ATX Mid-Tower Kasa 4.499 TL

lianli v100r varken alınmaz bence

5 tane fanla geliyor. fanlarin 2 tanesi 170mm. parasina gore gayet iyi urun bence.

bu kasayla gelen fanlarda sorun vardi, guncel durumu bilmiyorum. Gpu montaji da kolaysa guzel kasaya benziyor. Bende Lian Li 216 var acaba sogutma performanslarinin farki nedir

Son düzenleme:
Son zamanlarda fark eden var mı bilmiyorum siyah kasalar beyazlardan daha pahalı oldular siyah kasaları indirime sokmuyorlar artık ne oluyor ya.
Beyaz sistem dizsem daha uyguna gelecekti harbiden şaka gibi. Yurt dışında beyaz daha pahalı mesela

lianli v100r varken alınmaz bence
alınır hocam be ikiside iyi kasalar kişisel tercih olarak ben hala mesh tarafındayım. ama gel gör ki siyah kasa düşürmüyorlar.

Aldın mı hocam kasayı. Ben siyahı bekleyecem galiba. Siyahın stok problemi var o sıkıntı.
yok almadım ya kapatmışlar işbankasının taksiti kalbime iner peşin para kasa alırsam.

ben siyahını aldım 6600'e geldi. biraz pahalıya aldım ancak lazımdı. gayet güzel çok şık duruyor sorusu olan varsa cevaplarım.

ben siyahını aldım 6600'e geldi. biraz pahalıya aldım ancak lazımdı. gayet güzel çok şık duruyor sorusu olan varsa cevaplarım.
ghost ship sesi var mı rezonanstan hocam :D

Hocam soğutucu olarak Phantom evo düşünüyorum ama kasa sanki biraz sıvı soğutucu kasası gibi geldi. Hava kullanıyorsanız eğer üst tarafa fan atmaya gerek var mı sizce sirkülasyon açısından

Hocam soğutucu olarak Phantom evo düşünüyorum ama kasa sanki biraz sıvı soğutucu kasası gibi geldi. Hava kullanıyorsanız eğer üst tarafa fan atmaya gerek var mı sizce sirkülasyon açısından
Hocam bence gerek yok ben de peerless assassin ile kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ghost ship sesi var mı rezonanstan hocam :D
hocam full yükte öyle bi ses duyamadım

Geri