Beyaz sistem dizsem daha uyguna gelecekti harbiden şaka gibi. Yurt dışında beyaz daha pahalı meselaSon zamanlarda fark eden var mı bilmiyorum siyah kasalar beyazlardan daha pahalı oldular siyah kasaları indirime sokmuyorlar artık ne oluyor ya.
Hocam 3,4 Ay önce beyaz parçalar 2 katı fiyat çekiyorlardı burada daBeyaz sistem dizsem daha uyguna gelecekti harbiden şaka gibi. Yurt dışında beyaz daha pahalı mesela
alınır hocam be ikiside iyi kasalar kişisel tercih olarak ben hala mesh tarafındayım. ama gel gör ki siyah kasa düşürmüyorlar.lianli v100r varken alınmaz bence
Aldın mı hocam kasayı. Ben siyahı bekleyecem galiba. Siyahın stok problemi var o sıkıntı.alınır hocam be ikiside iyi kasalar kişisel tercih olarak ben hala mesh tarafındayım. ama gel gör ki siyah kasa düşürmüyorlar.
yok almadım ya kapatmışlar işbankasının taksiti kalbime iner peşin para kasa alırsam.Aldın mı hocam kasayı. Ben siyahı bekleyecem galiba. Siyahın stok problemi var o sıkıntı.
ghost ship sesi var mı rezonanstan hocamben siyahını aldım 6600'e geldi. biraz pahalıya aldım ancak lazımdı. gayet güzel çok şık duruyor sorusu olan varsa cevaplarım.
Hocam soğutucu olarak Phantom evo düşünüyorum ama kasa sanki biraz sıvı soğutucu kasası gibi geldi. Hava kullanıyorsanız eğer üst tarafa fan atmaya gerek var mı sizce sirkülasyon açısındanben siyahını aldım 6600'e geldi. biraz pahalıya aldım ancak lazımdı. gayet güzel çok şık duruyor sorusu olan varsa cevaplarım.
Hocam bence gerek yok ben de peerless assassin ile kullanıyorumHocam soğutucu olarak Phantom evo düşünüyorum ama kasa sanki biraz sıvı soğutucu kasası gibi geldi. Hava kullanıyorsanız eğer üst tarafa fan atmaya gerek var mı sizce sirkülasyon açısından
hocam full yükte öyle bi ses duyamadımghost ship sesi var mı rezonanstan hocam![]()