Arkadaşlar 3 soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur. Ocypus Delta L36 düşünüyorum hatta mağazaya gittim çeşitli araştırmalar yaptım ama D tiermiş nasıldır acaba elim almaya gitmedi mağazada
Ekler
Son düzenleme:
Neden deep alma dediniz merak ettim360mm sıvı sogutma ile kule tipi arasında tercih yap 240mm deepcool alma
hava soğutma tabii ki hocam. 240 lık sıvı çok mantıksız hava soğutmalardan daha kötü bence. 360 lık olanında çok kullananı yok o yüzden nasıldır bilemiyorum. En mantıklısı peerlees assasinArkadaşlar 3 soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur
Kasan destekliyorsa ocypus çok iyi.Arkadaşlar 3 soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur
o model sogutma performanns kötüNeden deep alma dediniz merak ettim
peerlesle kapışır 360lık dediğin modelhava soğutma tabii ki hocam. 240 lık sıvı çok mantıksız hava soğutmalardan daha kötü bence. 360 lık olanında çok kullananı yok o yüzden nasıldır bilemiyorum. En mantıklısı peerlees assasin
Eyvallah çok teşekkür ederim anakart matxo model sogutma performanns kötü
kalanlar birbiriyle kapışırr. tercihine bağlı
görüntü için 360 sıvı sogutma al
ama çift blok kule alırrsan matx anakarrtında varsa anakart komple hava sogutucu kapatıyor çirkin bi görüntü oluyor rama kadar gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peerlesle kapışır 360lık dediğin model
ben bi çok marrkasız sıvı sogutma montaj yaptım bugüne kadar sıvı kaçırann olmadı .sadece karşılaştım problemler şunlardıEyvallah çok teşekkür ederim anakart matxpatalam sızıntı vs olur mu diye düşünüyorum da
ocypus markasının ekranlı modelini kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederım, ama biraz fazla sesli rahatsız edebilir.Arkadaşlar 3 soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur