Yardım 250K plus için soğutucu öneri Ocypus Delta L36

Zennnnn

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar 3 soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur. Ocypus Delta L36 düşünüyorum hatta mağazaya gittim çeşitli araştırmalar yaptım ama D tiermiş nasıldır acaba elim almaya gitmedi mağazada

Ekler

• 1000116250.webp
    1000116250.webp
    143.3 KB · Hit: 34
  • 1000116248.webp
    1000116248.webp
    104.3 KB · Hit: 33
  • 1000116243.webp
    1000116243.webp
    95.8 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
Bu üçü arasından Deepcool alırdım. Hava soğutma da severim ama Deepcool iyidir

360mm sıvı sogutma ile kule tipi arasında tercih yap 240mm deepcool alma

Arkadaşlar 3 soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur
hava soğutma tabii ki hocam. 240 lık sıvı çok mantıksız hava soğutmalardan daha kötü bence. 360 lık olanında çok kullananı yok o yüzden nasıldır bilemiyorum. En mantıklısı peerlees assasin

Neden deep alma dediniz merak ettim
o model sogutma performanns kötü
kalanlar birbiriyle kapışırr. tercihine bağlı
görüntü için 360 sıvı sogutma al
ama çift blok kule alırrsan matx anakarrtında varsa anakart komple hava sogutucu kapatıyor çirkin bi görüntü oluyor rama kadar gidiyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hava soğutma tabii ki hocam. 240 lık sıvı çok mantıksız hava soğutmalardan daha kötü bence. 360 lık olanında çok kullananı yok o yüzden nasıldır bilemiyorum. En mantıklısı peerlees assasin
peerlesle kapışır 360lık dediğin model

o model sogutma performanns kötü
kalanlar birbiriyle kapışırr. tercihine bağlı
görüntü için 360 sıvı sogutma al
ama çift blok kule alırrsan matx anakarrtında varsa anakart komple hava sogutucu kapatıyor çirkin bi görüntü oluyor rama kadar gidiyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peerlesle kapışır 360lık dediğin model
Eyvallah çok teşekkür ederim anakart matx :) patalam sızıntı vs olur mu diye düşünüyorum da

Eyvallah çok teşekkür ederim anakart matx :) patalam sızıntı vs olur mu diye düşünüyorum da
ben bi çok marrkasız sıvı sogutma montaj yaptım bugüne kadar sıvı kaçırann olmadı .sadece karşılaştım problemler şunlardı
fan arızası olan çıktı, fanı sesli modeller vardı. pompası bi kaç ay sonra arızalanan. 3 yılda görrdüklerim. bunlar her zaman olan değil ama sıvı kaçağı hiç denk gelmedim. o kısmı üreticiler aşmış çünkü bu ürünler. fabrikadan kalite kontrolden geçiyordur bu rriski almak istemezler

Arkadaşlar 3 soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur
ocypus markasının ekranlı modelini kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederım, ama biraz fazla sesli rahatsız edebilir.

tabi ki phantom spirit 120 se hem arıza derdi yok hemde bazı 360mm sıvı soğutuculara kafa tutuyor hemde ucuz

Ben de aynı işlemci için thermalright phantom spirit evo aldım, henüz sistemi kurmadığım için montaj yapmadım ama.

Ocypusun fanları biraz sesli ama gorutnusu için alcaksan alınabilir yoksa pearless alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,326
Üyeler
193,341
Son üye
Hanoglu
Geri