3500 tl den fazla para vermezdim şahsen.Merhabalar başlıktaki ürünü almayı düşünüyorum şuan sıfırı akakçede en düşük 4800 tl ikinci el sitesinde ne kadara alınır yani bu kadara alırsan iyidir dediğiniz fiyat nedir ? kfg li olmasına dikkat ediyorum. Teşekkürler
Alınır sorunu yoksa KF varsa bir de.3300e veren var alınır mı ?
PG ile al hocam fiyat güzel gibi.3300e veren var alınır mı ?
Oh süper o zaman KFG tamdır hayırlı olsun şimdiden.çoğu kişi pg ile satmıyor ya havale sonrası kargo şekilde satıyor hepsi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet birkaç aylık ürünmüş hemde
pg satmıyor bende sistem dizmeye yeni başladığım için yani alıp kenara koyacağım deneme şansım yok gibi bir şeyPG ile al hocam fiyat güzel gibi.
teşekkürler de pg ile satmıyor riskli midir adam kargo şubesinde açar video atarım diyorOh süper o zaman KFG tamdır hayırlı olsun şimdiden.
Deneme şansın olmaması kötüymüş bakpg satmıyor bende sistem dizmeye yeni başladığım için yani alıp kenara koyacağım deneme şansım yok gibi bir şey
Referansı varsa iyi olur kimseye güven olmazpg satmıyor bende sistem dizmeye yeni başladığım için yani alıp kenara koyacağım deneme şansım yok gibi bir şey
teşekkürler de pg ile satmıyor riskli midir adam kargo şubesinde açar video atarım diyor
soracağımDeneme şansın olmaması kötüymüş bakkullanırken falan video ss varsa iyi olur.
Referansı varsa iyi olur kimseye güven olmazprofiline girip bi bakmak lazım.
hocam 3 kuruş tasarruf edicen diye bozuk ürün vermesinler sonra dikkat et. İşlemciyi rami sarı siteden alda anakartı 0 alsan daha iyi olabilir sanki.çoğu kişi pg ile satmıyor ya havale sonrası kargo şekilde satıyor hepsi
evet birkaç aylık ürünmüş hemde