Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 690
Bügün bimde 2 sinide indirimli olarak buldumda ondan sordum ikiside aynı fiyattaydıMaster potato tek atar cipso çok tuzlu
İYi fiyata düşmüş alımabilir migrosta 110 tlBügün bimde 2 sinide indirimli olarak buldumda ondan sordum ikiside aynı fiyattaydı
Aldım ki zaten geçen cipso almıştım busefer mastar patoto aldımİYi fiyata düşmüş alımabilir migrosta 110 tl
Valla bunların atası pringles bile çok iyi değilken bunlardan pek beklentim olmaz o yüzden hiç denemedim ama belki bir ara denerim.Bügün bimde 2 sinide indirimli olarak buldumda ondan sordum ikiside aynı fiyattaydı
Uygun oldukları için denenmesi lazım benceValla bunların atası pringles bile çok iyi değilken bunlardan pek beklentim olmaz o yüzden hiç denemedim ama belki bir ara denerim.
Aslında uygun da sayılmaz yurtdışındayken markette 2 li pringles paketini 150TL ye almıştım ama TR şartlarında iyidir yine.Uygun oldukları için denenmesi lazım bence
Ben Doritos u ruffles falan ı 30-35 liraya görmüştüm indirimli oluyor bayadırAslında uygun da sayılmaz yurtdışındayken markette 2 li pringles paketini 150TL ye almıştım ama TR şartlarında iyidir yine.
İşin garip yanı yurtdışında doritos falan genelde daha pahalı bu tüp cipslerinden. Bizde tam tersi daha premium oluyor.
Söylenenlere göre pringles Türkiye de olmadığı için ithal olarak geliyor ve buda fiyatını artıyor yurtdışı olduğu içindir o muhtemelen birde Türkiye'deki patateslerden üretip Türkiye'deki fabrikalarda yapıldığı için masraf düşüyor herhalde orayı bende anlamış değilim ama bugün 80 - 85 lira master patoto aldım cipso tube da vardıda almadım birde 35 liraya ruffles peynirli soğanlı aldım normalde ketçaplısınıda alacaktım da vazgeçtimAslında uygun da sayılmaz yurtdışındayken markette 2 li pringles paketini 150TL ye almıştım ama TR şartlarında iyidir yine.
İşin garip yanı yurtdışında doritos falan genelde daha pahalı bu tüp cipslerinden. Bizde tam tersi daha premium oluyor.
Olabilir, işin garip yanı yurtdışında aldığım üründe Türkçe içindekiler kısmı da vardı yani bize gelenle aynı ürünü satıyorlar. Sanırım ithal getirmenin gümrük masrafları falan çok oluyordur yerli üretime destek var malum ülkede. Bunu da kısmen destekliyorum açıkçası adamlar ülkemizde üretiyorsa onu yerizPringles hem çok pahalı hemde internet dışı satılmıyor nerdeyse hiçbir yerde ve internet den söylenenlerde kırık geliyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben Doritos u ruffles falan ı 30-35 liraya görmüştüm indirimli oluyor bayadır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Söylenenlere göre pringles Türkiye de olmadığı için ithal olarak geliyor ve buda fiyatını artıyor yurtdışı olduğu içindir o muhtemelen birde Türkiye'deki patateslerden üretip Türkiye'deki fabrikalarda yapıldığı için masraf düşüyor herhalde orayı bende anlamış değilim ama bugün 80 - 85 lira master patoto aldım cipso tube da vardıda almadım birde 35 liraya ruffles peynirli soğanlı aldım normalde ketçaplısınıda alacaktım da vazgeçtim
Pringles ondan pahalı bence ithal gelmese cipso gibi olabilirOlabilir, işin garip yanı yurtdışında aldığım üründe Türkçe içindekiler kısmı da vardı yani bize gelenle aynı ürünü satıyorlar. Sanırım ithal getirmenin gümrük masrafları falan çok oluyordur yerli üretime destek var malum ülkede. Bunu da kısmen destekliyorum açıkçası adamlar ülkemizde üretiyorsa onu yeriz![]()
Türkiye'de tüketimi olduğu için üretiliyor az olmasa böyle olmaz mesela şuan satışlar artabilir son zamanlarda çok indirim yapıyorlarOlabilir, işin garip yanı yurtdışında aldığım üründe Türkçe içindekiler kısmı da vardı yani bize gelenle aynı ürünü satıyorlar. Sanırım ithal getirmenin gümrük masrafları falan çok oluyordur yerli üretime destek var malum ülkede. Bunu da kısmen destekliyorum açıkçası adamlar ülkemizde üretiyorsa onu yeriz![]()