Öneri AMD Ryzen 7 9700X indirimdeyken fırsattan istifade

7500F ile 9700X arasında değişmeme gerek yok mu yani?

rekabetçi oynuyorum o yüzden genelde ayarlar en yüksek orta bazı ayarları o da. biraz araştırmıştım bu arada fiyatı 14bin seviyelerinde çok pahalı değil mi, zen5'e geçip 9700x almak? pek bi bilgim yok o yüzden soruyorum.

hikayeli oynadığım max oyun gtadır hocam o da online a girerken hızlı yüklensin diye story girer çıkarım :D pek benlik değil ya
dün 7500x3d vardı gaming gecesinde onu çekseydin keşke 10500 dü

hocam vallaha 7500x3d hiç aklıma gelmedi de 7500F değişip ona geçmem herhalde biraz daha yükseğine geçerim ya
senin tüm ihtiyacını karşılardı aslında tam senlikbence

7500F ile 9700X arasında değişmeme gerek yok mu yani?

rekabetçi oynuyorum o yüzden genelde ayarlar en yüksek orta bazı ayarları o da. biraz araştırmıştım bu arada fiyatı 14bin seviyelerinde çok pahalı değil mi, zen5'e geçip 9700x almak? pek bi bilgim yok o yüzden soruyorum.

hikayeli oynadığım max oyun gtadır hocam o da online a girerken hızlı yüklensin diye story girer çıkarım :D pek benlik değil ya
Eğer ekran kartın daha üst düzey bir kart olsaydı ve hikayeli oyunlarda daha yüksek çözünürlük isteseydin 9700x e geçmek mantıklı olurdu.Ama şuanki senaryoda oynadığın oyunlara ve ekran kartına bakarak mantıksız bir hamle olur.Rekabetçi oyunlarda fark yaratsın istiyorsan bütçeyi biraz arttırıp 7800x3d al,Daha yüksek grafik istiyorum diyorsan 5060 ti al.

senin tüm ihtiyacını karşılardı aslında tam senlikbence
ryzen 5 den bidaha 5 e geçmem ya
Eğer ekran kartın daha üst düzey bir kart olsaydı ve hikayeli oyunlarda daha yüksek çözünürlük isteseydin 9700x e geçmek mantıklı olurdu.Ama şuanki senaryoda oynadığın oyunlara ve ekran kartına bakarak mantıksız bir hamle olur.Rekabetçi oyunlarda fark yaratsın istiyorsan bütçeyi biraz arttırıp 7800x3d al,Daha yüksek grafik istiyorum diyorsan 5060 ti al.
anladım hocam peki 5060ti 8 gb mı almalı 16 mı? 16 sı ile arasında 5 6 bin TL fark var çok.bu senaryoda 5060 ti 8gb + 7800x3d alabilirim.

9700x ve 7800x3d fps olarak pek fark etmiyor. Anakart önemli, eğer anakartının güç beslemesi yeterli değilse 9700x'i pbo açık kullanman sıkıntı yaratabilir o zaman da 9700x almanın pek anlamı yok. anakartın neydi
Konu sahibi ben değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,443
Son üye
kayix
Geri