bartu_5
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Sende ekran kartı ne var şimdi
Hocam biraz geç dönebildim. Şu anda gtx1650 super var, tek değiştiremediğim parçam buydu fakat işlemciyi de alalı 1.5 seneye yakın oluyor.Sende ekran kartı ne var şimdi
amd ekran kartını çok kötüledi kullanan arkadaşlarım o yüzden biraz soğudum ve fiyatı baya artmış 19 bin seviyesindeydi 16gblıkları9060XT + 9700X alın tamamdır.
7500f 5060ti 16 gb daha iyi hocam amd istemiyorsanHocam biraz geç dönebildim. Şu anda gtx1650 super var, tek değiştiremediğim parçam buydu fakat işlemciyi de alalı 1.5 seneye yakın oluyor.
amd ekran kartını çok kötüledi kullanan arkadaşlarım o yüzden biraz soğudum ve fiyatı baya artmış 19 bin seviyesindeydi 16gblıkları
Kanka hikayeli AAA oyunda oynarsın niye öyle diyon çok güzel oyunlar varmonitörüm 1080p hocam genelde fps oyunları ve ets2 oynuyorum değer mi sizce
7500F ile 9700X arasında değişmeme gerek yok mu yani?İşlemcide x3d bir işlemciye geçmediğin sürece değiştirmene gerek yok bu fiyat bandında.7500f 5060ti 16gb daha iyi olur
rekabetçi oynuyorum o yüzden genelde ayarlar en yüksek orta bazı ayarları o da. biraz araştırmıştım bu arada fiyatı 14bin seviyelerinde çok pahalı değil mi, zen5'e geçip 9700x almak? pek bi bilgim yok o yüzden soruyorum.Fps tarzı oyunlar oynuyorsun o yüzden o kadar para verip almışken almışken 7800x3d al yanınada 5060 şimdilik işini görür ama oyunları ultrada oynamak istiyorsan tatmin etmeyebilir.
hikayeli oynadığım max oyun gtadır hocam o da online a girerken hızlı yüklensin diye story girer çıkarımKanka hikayeli AAA oyunda oynarsın niye öyle diyon çok güzel oyunlar var
Yapabiliyorsan 7 7800x3d yap ekran kartın nemonitörüm 1080p hocam genelde fps oyunları ve ets2 oynuyorum değer mi sizce