TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Almanya'da neredeyse her TV buradan daha ucuz zaten Samsunglar dahil. TCL'e ozgu degil. Gecen arkadas Samsung aldi Almanya'dan, burdaki fiyatindan %25 daha uygundu.TCL alınmaz. Almanya'da aynı tv 799euro'ya satılıyor. TCL bizim milleti yolunacak kaz olarak görüyor. LG, Samsung al geç.
Gece indirimli hali 110K olan Samsung S90F yi de 1250€ ya satıyorlar orada, bizde TV den de güzel vergi alınıyor sanırım ya da satıcılarda bir sıkıntı var…TCL alınmaz. Almanya'da aynı tv 799euro'ya satılıyor. TCL bizim milleti yolunacak kaz olarak görüyor. LG, Samsung al geç.
Alınır tabi ki ama bu fiyata değilŞunu almayı düşünüyorum ama markaya karşı bir ön yargım var hep Samsung kullandım son yıllarda ondan önce de LG kullanıyordum, beni memnun eder mi bilmiyorum. Kullananlar veya hakkında bilgisi olanlar yorumlarını ve deneyimlerini yazabilir mi? Özellikle önceden kullandıkları cihazlarla da kıyaslama yaparlarsa sevinirim.TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Linkteki fiyat önemli değil ucuz fiyatından alırım ben, ürün güzel mi o kafamı karıştırıyor.Alınır tabi ki ama bu fiyata değil22.00 dan sonra 56k bantlarına düşüyor vade farksız 4 taksit seçeneğide var. 65c6k 1 ay önce aldım 7-8 kez izleme fırsatım oldu . Ses parlaklık ve renk konusunda tatmin etti beni . Tabi ki bir oled performansı beklemek doğru olmaz ama miniled teknolojisini başarıyla kullanıyorlar. Google TV olması ayrı bir avantaj .
aynı para değiller mi gece indirimindeAyni paneli kullanan TCL'in yan markasi Iffalcon 65U95A al daha iyi. C6K fiyatini hak etmiyor.
durum busatıcılarda bir sıkıntı var…
Düz hesap yapıyorum TCL 800€ ve Samsung 1250€ ise bizde neden Samsungun fiyatı TCL nin iki katı? İki fiyatı da Mediamarkt Almanya sitesinden aldım, bizdeki fiyatlar da vatanın gece indirimi fiyatları. Hadi fiyatı geçtim fiyat oranı doğru olsa bari…aynı para değiller mi gece indiriminde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
durum bu
modelleri söylesene almak istediğin aklındakiDüz hesap yapıyorum TCL 800€ ve Samsung 1250€ ise bizde neden Samsungun fiyatı TCL nin iki katı? İki fiyatı da Mediamarkt Almanya sitesinden aldım, bizdeki fiyatlar da vatanın gece indirimi fiyatları. Hadi fiyatı geçtim fiyat oranı doğru olsa bari…
Valla bir yandan S90F fiyatlarına da bakıyordum almayı da düşünüyordum bir ara ama şuan 60K ya satılan TV için 110K vermek yerine 40K ya satılan TV ye 55K vermek daha mantıklı geldi![]()
TCL C6K ve Samsung S90Fmodelleri söylesene almak istediğin aklındaki