Direk bağlantısını kessen olmazmısoru başlıktaki gibi dostlar nasıl yapıyoruz acaba?
döverlerDirek bağlantısını kessen olmazmı
Bunu destekleyen bir modeme ihtiyacın var. Modem arayüzünden önceliklendirme kısmını bul mac id ile yada bağlanılacak ssid ile yapabilirsin eğer uğraşmak istemiyorsan wlan genel yapılandırmadan wifilerin hızını komple düşürsoru başlıktaki gibi dostlar nasıl yapıyoruz acaba?
Olayı baştan sona aciklasanadöverler
neyi açıklayacak online oyunda ping sorunu yaşıyor wifiye giden iletimi kısıtlamak istiyor keserse dövecekler kesmeden çaktırmadan kısacak işteOlayı baştan sona aciklasana
Ailesi interneti keserse dövecektir o yüzden yavaşlatmak istiyor işteKim dövüyor neden dövüyor sen neden yavaşlama kararı aldın
Ethernet bağlasın aşiret değillerse öyle pingi Oynanmayacak şekilde olmazEğer sen kablo ile bağlantı sağlıyorsan seni etkilemez iletim gücünü azalt
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
neyi açıklayacak online oyunda ping sorunu yaşıyor wifiye giden iletimi kısıtlamak istiyor keserse dövecekler kesmeden çaktırmadan kısacak işte![]()
HeeeAilesi interneti keserse dövecektir o yüzden yavaşlatmak istiyor işte
Ben 5 mbps de bile oynayabiliyom internet olmadığı zamanlar belediyenin 1,2 Mbps internetini kullanıyordumAilesi interneti keserse dövecektir o yüzden yavaşlatmak istiyor işte
Normal ISS modemi ise genelde oldukça dandik oluyor evde 5+ kişi bağlanınca bağlantı kalitesi yeri öpüyor bende de aynı durum var ben evde iki kişiyim ama bayram seyranda şifreyi akrabalara verince 10+ oluyoruz ve haliyle 200 mbit olsa bile yetmiyor hele birisi upload falan yaparsa hak getire interneti kopartacak dereceye getiriyor o yüzden aynı yöntemi bende uyguluyorumEthernet bağlasın aşiret değillerse öyle pingi Oynanmayacak şekilde olmaz
Heee
Ben 5 mbps de bile oynayabiliyom internet olmadığı zamanlar belediyenin 1,2 Mbps internetini kullanıyordum
Clash of clansNormal ISS modemi ise genelde oldukça dandik oluyor evde 5+ kişi bağlanınca bağlantı kalitesi yeri öpüyor bende de aynı durum var ben evde iki kişiyim ama bayram seyranda şifreyi akrabalara verince 10+ oluyoruz ve haliyle 200 mbit olsa bile yetmiyor hele birisi upload falan yaparsa hak getire interneti kopartacak dereceye getiriyor o yüzden aynı yöntemi bende uyguluyorumsorun mbit değil dalgalanma olması ping yaratıyor birde 5 mbps ile hangi oyunu oynuyorsun?
coc için tabi yeter o internet valorant cs apex lol gibi bir oyuna gir bakayım teleport ola ola oynarsınClash of clans
Bizim evde modem yok zamanında taşınabilirlik açısından yüksek paket alıp hotstop yapıyoruz eee tabi okadar bağlanan olunca 20-25 mbps anca zaten kimseye bağlanmadan 60 mbpsNormal ISS modemi ise genelde oldukça dandik oluyor evde 5+ kişi bağlanınca bağlantı kalitesi yeri öpüyor bende de aynı durum var ben evde iki kişiyim ama bayram seyranda şifreyi akrabalara verince 10+ oluyoruz ve haliyle 200 mbit olsa bile yetmiyor hele birisi upload falan yaparsa hak getire interneti kopartacak dereceye getiriyor o yüzden aynı yöntemi bende uyguluyorumsorun mbit değil dalgalanma olması ping yaratıyor birde 5 mbps ile hangi oyunu oynuyorsun?