İnternete bağlı kişilerin hızı nasıl düşürülür?

soru başlıktaki gibi dostlar nasıl yapıyoruz acaba?
Bunu destekleyen bir modeme ihtiyacın var. Modem arayüzünden önceliklendirme kısmını bul mac id ile yada bağlanılacak ssid ile yapabilirsin eğer uğraşmak istemiyorsan wlan genel yapılandırmadan wifilerin hızını komple düşür

Eğer sen kablo ile bağlantı sağlıyorsan seni etkilemez iletim gücünü azalt
1777749280671.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olayı baştan sona aciklasana
neyi açıklayacak online oyunda ping sorunu yaşıyor wifiye giden iletimi kısıtlamak istiyor keserse dövecekler kesmeden çaktırmadan kısacak işte :D

Eğer sen kablo ile bağlantı sağlıyorsan seni etkilemez iletim gücünü azalt
Alıntıyı görüntüle

neyi açıklayacak online oyunda ping sorunu yaşıyor wifiye giden iletimi kısıtlamak istiyor keserse dövecekler kesmeden çaktırmadan kısacak işte :D
Ethernet bağlasın aşiret değillerse öyle pingi Oynanmayacak şekilde olmaz

Ailesi interneti keserse dövecektir o yüzden yavaşlatmak istiyor işte
Heee

Ailesi interneti keserse dövecektir o yüzden yavaşlatmak istiyor işte
Ben 5 mbps de bile oynayabiliyom internet olmadığı zamanlar belediyenin 1,2 Mbps internetini kullanıyordum

Ethernet bağlasın aşiret değillerse öyle pingi Oynanmayacak şekilde olmaz

Heee

Ben 5 mbps de bile oynayabiliyom internet olmadığı zamanlar belediyenin 1,2 Mbps internetini kullanıyordum
Normal ISS modemi ise genelde oldukça dandik oluyor evde 5+ kişi bağlanınca bağlantı kalitesi yeri öpüyor bende de aynı durum var ben evde iki kişiyim ama bayram seyranda şifreyi akrabalara verince 10+ oluyoruz ve haliyle 200 mbit olsa bile yetmiyor hele birisi upload falan yaparsa hak getire interneti kopartacak dereceye getiriyor o yüzden aynı yöntemi bende uyguluyorum :D sorun mbit değil dalgalanma olması ping yaratıyor birde 5 mbps ile hangi oyunu oynuyorsun?

Normal ISS modemi ise genelde oldukça dandik oluyor evde 5+ kişi bağlanınca bağlantı kalitesi yeri öpüyor bende de aynı durum var ben evde iki kişiyim ama bayram seyranda şifreyi akrabalara verince 10+ oluyoruz ve haliyle 200 mbit olsa bile yetmiyor hele birisi upload falan yaparsa hak getire interneti kopartacak dereceye getiriyor o yüzden aynı yöntemi bende uyguluyorum :D sorun mbit değil dalgalanma olması ping yaratıyor birde 5 mbps ile hangi oyunu oynuyorsun?
Clash of clans

Bizim evde modem yok zamanında taşınabilirlik açısından yüksek paket alıp hotstop yapıyoruz eee tabi okadar bağlanan olunca 20-25 mbps anca zaten kimseye bağlanmadan 60 mbps

Geri