❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

KYdan kofte soyledim, kapimin onunden motor sesleri geldi sonra gitti :) kaza yapti dediler hikaye, sonra kalite standartlari karsilanamadi dediler hikaye :) ennayet restoran kapandi kupon da gitti bu saatlerde ordan soylememek lazim demek ki

Yine de konu sahibine tesekkurler.

Alt limit sacmaligi yuzunden urun bulana kadar kupon patladi bu alt limitin kaldirilmasi lazim

Kıymasını alanlara afiyet olsun, konu sahibine teşekkürler.
Rica ederim, herkese afiyet olsun tekrardan. İndirim'de son durum nedir? Kod tükendi ise "İndirim Bitti" olarak işaretleyeyim de boşu boşuna heveslendirmeyelim kimseyi.

Siparisleri iptal olan ya da kuponu kullanamayanlar TY Godan daha once siparis vermedilerse ayni hesaba geliyor, ilk 5 siparisin herbirine 300TL indirim ama restoranin min. alt limitine gore islem oluyor.

Rica ederim, herkese afiyet olsun tekrardan. İndirim'de son durum nedir? Kod tükendi ise "İndirim Bitti" olarak işaretleyeyim de boşu boşuna heveslendirmeyelim kimseyi.
Bitti kullandirmiyor kodu

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Toplam 1 kg kuzu eti 450₺ ye geldi bunun 150₺si getirme oldu ama olsun :) gayet iyi fiyat teşekkürler 🙏🏻

Yav kırk yılda bir sipariş verdim 1 saat oldu canlı desteğe bağlandım motorun benzini bitmiş diye iptal ettiler allah kahretsin

Yola çıkmıştı ama şimdi teslim edildi diyor :D (teslim edildi yazısından 3 dk sonra geldi)

Geri