Yardım Lian li sistem kuruyorum strimer hangisini almalıyım ?

funnymanager

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Sorum şu aşağıdaki Strimer'ı mı almalıyım v2 bulamadım, Aşağıdakini alırsam kontrolcüde almalımıyım yoksa fanlarla gelecek olan Wireless adaptörü yetecek mi ? Ve sadece 24 pin olanı mı alayım yoksa Cpu içinde almalımıyım, almalıysam hangisini almam gerek ? Gpu için gerek duymadım kablo gizli gibi nitro+ da

-Lian Li Strimer Wireless 24P ARGB 24 Pin Kablo 3800₺

+ olanları sipariş verdim - olanları almadım henüz.
-Lian li O11 vision compact
+Lian Li HydroShift II LCD-S 360TL
+Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD Siyah 120 mm Fan (3'lü Set)
+Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD Siyah 120 mm 3x
+Lian Li Edge Gold EG1000G Gen5.1 1000 W Siyah Power Supply
+GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7
-Sapphire RX 9070 XT Nitro+
+r7 7800x3d
+2x16 32GB Gskill Trident Z5 Royal DDR5 cl28

Sorum şu aşağıdaki Strimer'ı mı almalıyım v2 bulamadım, Aşağıdakini alırsam kontrolcüde almalımıyım yoksa fanlarla gelecek olan Wireless adaptörü yetecek mi ? Ve sadece 24 pin olanı mı alayım yoksa Cpu içinde almalımıyım, almalıysam hangisini almam gerek ? Gpu için gerek duymadım kablo gizli gibi nitro+ da

-Lian Li Strimer Wireless 24P ARGB 24 Pin Kablo 3800₺

+ olanları sipariş verdim - olanları almadım henüz.
-Lian li O11 vision compact
+Lian Li HydroShift II LCD-S 360TL
+Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD Siyah 120 mm Fan (3'lü Set)
+Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD Siyah 120 mm 3x
+Lian Li Edge Gold EG1000G Gen5.1 1000 W Siyah Power Supply
+GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7
-Sapphire RX 9070 XT Nitro+
+r7 7800x3d
+2x16 32GB Gskill Trident Z5 Royal DDR5 cl28
Cpu kablosu cok kucuk gorunuyor ozellıkle bu kasada. Ben olsam sadece 24 pin alırdım. Aynı kasa bende de var ama strımer kullanmıyorum.

'+Lian Li HydroShift II LCD-S 360TL' görünce aaa ne kadar ucuzmuş diye bakmak istedim bakmaz olaydım xD çok güzel ürünler bir gün bizde dizeriz umarım, sistemin bitmiş fotoğraflarını bekliyoruz hocam kolay gelsin

'+Lian Li HydroShift II LCD-S 360TL' görünce aaa ne kadar ucuzmuş diye bakmak istedim bakmaz olaydım xD çok güzel ürünler bir gün bizde dizeriz umarım, sistemin bitmiş fotoğraflarını bekliyoruz hocam kolay gelsin
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşAllah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cpu kablosu cok kucuk gorunuyor ozellıkle bu kasada. Ben olsam sadece 24 pin alırdım. Aynı kasa bende de var ama strımer kullanmıyorum.
https://pckolik.com.tr/urun/G89-PW24-1W-T-00?ref=akakce&v=1.51.9

Sadece bunu alırsam başka ekstra bir şey almama gerek var mı peki ?

Aynen bu. 12 pin anakart icin budur. Cpu da alinabilir ama ben almazdim. Bu kasada cok zorlama duruyor.

Aynen bu. 12 pin anakart icin budur. Cpu da alinabilir ama ben almazdim. Bu kasada cok zorlama duruyor.
3lü set fanlardan wireless alici cikacak zaten onunla baglaniyor.
Kurulum icin de linkten bakarsiniz

3lü set fanlardan wireless alici cikacak zaten onunla baglaniyor.
Kurulum icin de linkten bakarsiniz
Tamamdır teşekkür ederim, sadece 24 pin alıp geçeceğim.

Hocam cahilliğime verin kablo içinden çıkmıyor mu sadece argb içinmi alıyorsunuz yeni kablo?
Est, kablo çıkıyor ama sadece gözüme daha hoş görünsün diye alıyorum, Gereksiz mi gereksiz ama herkesin hobisi, hayali farklı işte. Asiahorse kablo alacaktım daha uygun daha sade ama kontrolcü de almak gerekiyordu ve siyah rengi kalmamıştı o yüzden lian liyi almak istedim.

Est, kablo çıkıyor ama sadece gözüme daha hoş görünsün diye alıyorum, Gereksiz mi gereksiz ama herkesin hobisi, hayali farklı işte. Asiahorse kablo alacaktım daha uygun daha sade ama kontrolcü de almak gerekiyordu ve siyah rengi kalmamıştı o yüzden lian liyi almak istedim.
Teşekkürler, sistem için o kadar para vermişsin 3-5 daha verip daha güzel görüntüsü olması bence gereksiz değil güzel günlerde kullanın :)

Geri