❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

beyler piyasayı bu kadar arttırmayın ya
Diyorum @Michael_Scofield ‘a 100 Çok , Helalinden 5TL + kargo ve 5TL’de bahşiş hadi Arkasından bide Dua edelim yeter fazla bile

Michael iyisin hoşsun reis’te piyasayı şişirme 😁

Hayır yani zaten Niye konu açıp paylaşıyorsun ki sadece bana Yazsaydın DM’den Al sat yapacaktık sonra Amerika’ya Gidip Lüks villa bide 2 tane Dodge challenger çekecektik altımıza sonra instagramda Nasıl zengin olunur diye video çekip eğitim seti satıp enayilerin parasıyla yatırım yapıp paramızı katlayacaktık 😁😁😁

Son düzenleme:
Diyorum @Michael_Scofield ‘a 100 Çok , Helalinden 5TL + kargo ve 5TL’de bahşiş hadi Arkasından bide Dua edelim yeter fazla bile

Michael iyisin hoşsun reis’te piyasayı şişirme 😁

Hayır yani zaten Niye konu açıp paylaşıyorsun ki sadece bana Yazsaydın DM’den Al sat yapacaktık sonra Amerika’ya Gidip Lüks villa bide 2 tane Dodge challenger çekecektik altımıza sonra instagramda Nasıl zengin olunur diye video çekip eğitim seti satıp enayilerin parasıyla yatırım yapıp paramızı katlayacaktık 😁😁😁
Bul Karayı Al Parayı! :kizginpeepo:

Benim kargo geldi beyler inanmayanlara duyrulur

kaliteli reklam böyle yapılır işte.
145 sayfa dolusu yazışma. 1450 adet...
bunun 100 katıda okuyup, görüp tepki vermeyen var.
10 binlerce görünürlük.
bravo incehesap.
vatan, itopya,sinerji ve diğerlerine de küpe olsun

Geçen yıl 1 TL'ye Gamepower Voldon kulaklığı vermişlerdi. Aşırı kalitesizdi. Ne kulakta düzgün duruyordu. Ne de malzeme kalitesi iyiydi. Aldığımda komşumuzun çocuğuna vermiştim. Umarım bu sefer bu kulaklık iyidir. Önceki kulaklığın youtube incelemelerinde abartılı şöyle iyi böyle iyi diye anlatılıyordu. Bunda da aynı videoları görüyorum. Gerçekten iyi bir kulaklıksa şanslıyız demektir.
Bir tane de mouse vermişlerdi 1 TL'ye o zaman faremin yuvarlama tuşu bozuktu aldığım için çok heyecanlanmıştım eve geldi taktım lolde mouse kendi kendine yukarı aşağı gidiyor rahatsız ediyordu acaba mousepad mi sıkıntı var dedim onu değiştirdim sonra aklıma rski fare mi takmak geldi sorun incehesaptan gelen mouseun sensörünün bozuk çıkmasından kaynaklı olduğuna emin oldum o gündür bu fırsatları kovalamıyorum bir sorunu olduğundan adamlar 1tlye veriyor ama sorun ne bilmiyorum belki de bana öyle denk gelmiştir ben de gittim sizin gibi mouse komşuya vermiştim

kaliteli reklam böyle yapılır işte.
145 sayfa dolusu yazışma. 1450 adet...
bunun 100 katıda okuyup, görüp tepki vermeyen var.
10 binlerce görünürlük.
bravo incehesap.
vatan, itopya,sinerji ve diğerlerine de küpe olsun
Youtuber ve yayıncalara para verip gereğinden fazla ürünü/firmayı övdüren firma da var böyle reklam yapanda var bence bu konularda incehesap en iyisi diğer konularda bir sıkıntı var ise tartışılır orası ayrı

IMG_8070.webp

İşlem yarıda kaldı diye mail atmıştım hazırlanıyora çekmişler sağolsunlar ❤️

Geri