zek1_erdem
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 4000
Mouse alacağım ama çok kararsız kaldım sizce bu markanın en f/p modeli hangisidir?
Mouse alacağım ama çok kararsız kaldım sizce bu markanın en f/p modeli hangisidir?
ATK Blazing Sky X1 V2 Ultimate 2.0
ATK Dragonfly Y9 Ultimate
ATK Blazing Sky U2 V2 Ultimate
ATK Blazing Sky F1 V2 Ultimate 2.0
ATK Dragonfly A9 Ultimate
kendim a9 ultimate kullanıyorum, gayet güzel. Y9 versiyonu a9'un ergonomi versiyonu (içe doğru girintisi var). Sky F1 serisi eğer küçük ele sahipsen güzel. X1 ise viper 3 klonu biraz daha büyük diğer ikisine nazaran. Hepsi güzel mouselar ve birbirlerine yakınlar. Tek fark gözle görülür derece önde batarya süresi anlamında a9 ve y9. Elin hangisine uygunsa onu al.Mouse alacağım ama çok kararsız kaldım sizce bu markanın en f/p modeli hangisidir?
ATK Blazing Sky X1 V2 Ultimate 2.0
ATK Dragonfly Y9 Ultimate
ATK Blazing Sky U2 V2 Ultimate
ATK Blazing Sky F1 V2 Ultimate 2.0
ATK Dragonfly A9 Ultimate
ATK A9 Air modelini çok övmişler sizce bu model için stok beklemeye değer mikendim a9 ultimate kullanıyorum, gayet güzel. Y9 versiyonu a9'un ergonomi versiyonu (içe doğru girintisi var). Sky F1 serisi eğer küçük ele sahipsen güzel. X1 ise viper 3 klonu biraz daha büyük diğer ikisine nazaran. Hepsi güzel mouselar ve birbirlerine yakınlar. Tek fark gözle görülür derece önde batarya süresi anlamında a9 ve y9. Elin hangisine uygunsa onu al.
Air ultimate'e göre adı üstünde hafif. Ben 92 gram mousedan geçince ultimate tercih ettim batarya daha önemliydi. Genellikle air switchleri daha çok insanın hoşuna gitmiş ultimate nazaran. Eğer lol gibi sürekli basacağın bir oyun oynamıyorsan tercih edilebilir.ATK A9 Air modelini çok övmişler sizce bu model için stok beklemeye değer mi
Turuncu rengi çok güzel duruyor