Teşekkürler hem de kablosuzmuş nasıl bir mouse'tur peki![]()
Attack Shark X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
X3 SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Kardom 1500 tl ye yakın bu mouse ta 1000 lira civarı bir şey lazım bana![]()
Fevell Z1 SE
furylevel.com
o paraya bundan iyi mouse bulamazsın. trendyol puanı 4.9 ve geri dönüşleri çok iyi.
![]()
Fevell Z1 Se 24000Dpi 2.4GHz & BT Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (Beyaz) - Fiyatı, Yorumları
Z1 Se 24000Dpi 2.4GHz & BT Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (Beyaz) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
direkt kendi sitesinden al reis 1000 lira ordaKardom 1500 tl ye yakın bu mouse ta 1000 lira civarı bir şey lazım bana
Bakayım, nasıl mouse güzel midirekt kendi sitesinden al reis 1000 lira orda
ilk kablosuz mousem gayet iyiydiBakayım, nasıl mouse güzel mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada kablosuz olmasına da gerek yok arkadaşlar şart değil kablolu da olur yani
hiç bilmiyorum ya almışken bunu alırdım heralde1000 liranın biraz daha altında öneri olsaydı ne önerirdin
sıkıntı yok alabilirsin bende şüphe ederek almıştımMarkasını falan ilk defa duydum o yüzden bilemedim tereddüt ettim
Bir sıkıntı sorun olursa satış sonrası muhatap bulabilir miyim acabasıkıntı yok alabilirsin bende şüphe ederek almıştım
Bir de sen de kendi sitesinden mi almıştın kardeşimsıkıntı yok alabilirsin bende şüphe ederek almıştım