🔥İndirim KTC H25T7 200Hz IPS Gaming Monitör 🔥3.799 (F/P KRALI )

Tavsiye etmem hocam geçen ay aldım geldiği gün iade ettim
Bu fiyatta tüm ürünlerin malzeme kalitesi bellidir ama iade sebebinde bir tane bile panel hakkında şikayet yokken bu fiyatta bir monitöre almayın demek aşırı haksızlık.

Kullanmış biri olarak bu fiyata bedava

Bende var şu an. Birkaç ay ana monitör ve şu anda yan monitör olarak kullanıyorum. Çok memnunun, neredeyse ips glow yok. Monitörlerden ne tür bir mahremiyet beklediğimizi anlamadım ama beni henüz taciz etmedi.
okuduğunu anlayamıyorsun sanırım

Bu fiyatta tüm ürünlerin malzeme kalitesi bellidir ama iade sebebinde bir tane bile panel hakkında şikayet yokken bu fiyatta bir monitöre almayın demek aşırı haksızlık.

Kullanmış biri olarak bu fiyata bedava

Almayın demedim tavsiye etmem dedim
Haksızlık olarak nitelendirilecek bir durum yok. Tespitlerinizi gözden geçirin
Bende kullandım ve kendi yorumumu yazabiliyor olmalıyım.

Almayın demedim tavsiye etmem dedim
Haksızlık olarak nitelendirilecek bir durum yok. Tespitlerinizi gözden geçirin
Bende kullandım ve kendi yorumumu yazabiliyor olmalıyım.
Malzeme kalitesine göre monitör mü önerilir hocam? Öncelik açısından 38.sıraya falan koyardım herhalde.

yorumumu yazabiliyor olmalıyım.
Bu detay ne alaka? alıngan birisisin sanırım.

Kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil keza benimle de ama konu bir monitörse radikal yorumlar yazdığında panel hakkında konuşmak zorundasın.

Bende var şu an. Birkaç ay ana monitör ve şu anda yan monitör olarak kullanıyorum. Çok memnunun, neredeyse ips glow yok. Monitörlerden ne tür bir mahremiyet beklediğimizi anlamadım ama beni henüz taciz etmedi.
Şakasız 5 dakika kahkaha attım şu yoruma :kekw:

Saat ekranı alınmıyor bu paraya al geç

Sapık monitör değilse alınır benim monitörüm de mümin monitör mesela.😂
Benim ki geçen bacaklarıma ellemeye başladı tamam 10 senedir beraberiz ama huylandım bi yani qwgklwqkglşqkşlwewq.

Malzeme kalitesine göre monitör mü önerilir hocam? Öncelik açısından 38.sıraya falan koyardım herhalde.
24 yaşındayım 3-4 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum, bir kez bile monitörün kasasının kalitesiyle işim olmadı. Masaya vurarak kullanmıyoruz sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,188
Üyeler
194,194
Son üye
kaurai
Geri